Ataşehir’den Anıtkabir’e Uzanan Anlamlı Bisiklet Yolculuğu

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Ataşehir Belediyesi ve Bisikletliler Derneği iş birliğiyle Anıtkabir’e uzanan bir bisiklet turu düzenlenecek.

Ataşehir Belediyesi ve Bisikletliler Derneği, 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için bir kez daha “Atamızın Yolundayız” bisiklet turu başlatıyor.

2008 yılından itibaren her yıl İstanbul’dan Ankara’ya bisikletleriyle kortej gerçekleştiren Bisikletliler Derneği, yine Ataşehir Belediye binası önünden yolculuklarına başlayacak.

Ataşehir'de bir araya gelen bisikletliler, yüzlerce kilometre pedal çevirerek 10 Kasım'da Anıtkabir'e varacaklar.

“Atamızın Yolundayız İstanbul’dan Anıtkabir’e Demir Atlarımızla Pedallıyoruz” sloganıyla hazırlanan bu bisiklet yolculuğu, 7 Kasım Cuma günü saat 10.00’da Ataşehir Belediyesi’nin önünden start alacak.

Atatürk'ün huzuruna varmak için pedal çevirecek bisikletlileri, bu anlamlı yolculuklarına Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel uğurlayacak ve yolculuk boyunca bisikletlilere Ataşehir Belediyesi’nin otobüsü eşlik edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Tugay: Kıbrıs’ın bütün şehirleri ve belediyelerine elimizde ne varsa sunmaya hazırız
İzmir ile Japonya arasında Körfez temizliği için iş birliği
Başkan Adıgüzel’den Kayışdağı’nda Gece Mesaisi
İzmir Metrosu’nda bakım zamanı
İzmir Büyükşehir'den çölyak ve fenilketonüri hastalarına büyük destek