Adana Büyükşehir, tek proje ile 4 mahallenin daha yağmur suyu sorununu çözdü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından gerçekleştirilen ve 4 mahallenin yağmur suyu problemini ortadan kaldıracak yağmur suyu projesinin çalışmalarını yerinde inceleyerek ASKİ personelinden bilgi aldı.

Adana'da uzun yılların sorunu olan ve yağışların yoğun yaşandığı günlerde vatandaşı mağdur eden su baskınları, ASKİ’nin hayata geçirdiği yağmur suyu projeleriyle ortadan kaldırılıyor. Bir çok noktada yağmur suyu hattı yaparak, kent halkının geçmişte yaşadığı su baskını problemlerini ortadan kaldıran Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Serinevler, Selahattin Eyyubi, Tahsilli ve Dadaloğlu mahallelerinde kuvvetli yağışlarda oluşan su birikintilerine son verecek projeyi hayata geçiriyor.

"KUVVETLİ YAĞIŞLAR ADANA’DA SORUN OLMAKTAN ÇIKIYOR"

Çalışmaları yerinde inceleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Geçen sene Serinevler, Selahattin Eyyubi, Tahsilli ve Dadaloğlu mahallelerinde oluşan su birikintisi görüntüleri inşallah bundan sonra yaşanmayacak. 2 bin 800 metrelik hat inşa edildi. Kuvvetli yağmurlar Adana’da çok büyük sorun olmaktan çıkıyor. Adana’ya hayırlı olsun’’ dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Ataşehir, Avrupa Atık Azaltım Haftası’nda Etkinliklerle Buluşuyor
Başkan Tugay sürprizi açıkladı: Başkanlık İnovasyon Fonu kuruluyor
Başkan Tugay: “Gençlerimize güvenli ve güçlü bir gelecek sunma sorumluluğumuz var”
Ataşehir Belediyesi’nin Aşevi, Ünlü Şeften Tam Not Aldı
İzmir Büyükşehir’den 79 köye ücretsiz internet