Adana Büyükşehir karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın kuzey ilçeleri Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, Pozantı, Kozan, Karaisalı ve Aladağ’da etkili olan kar yağışının ulaşımı engellememesi için yoğun mesai yapıyor.

Ana arterler ve köy yollarında yoğun mesai harcayan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, yoğun kar yağışına rağmen yolları açık tutarak ulaşımın aksamasını önledi.

Adana'nın kuzey bölgelerinde aralıksız devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle yolları kapanan birçok köy yolu da yine Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından açıldı. 

Mahalle ve köyler arasında kapalı yol bulunmazken, ekipler yüksek kesimlerde hayvanları olan vatandaşların hayvanlarına yem götürmesine de yardımcı oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri

Başkan Tugay yangın alanlarında: İzmir'in dört bir yanı alevlere teslim
İçerenköy’de İmar Düzenlemeleri İçin Askı Süreci Başladı
Genç Caz+ İle Ataşehir’de Müzik Dolu Bir Yaz Akşamı
Ataşehir’de Yaz Boyu Çocuk Şenliği
İzmir operasyonu Cemil Tugay'ın şikayetiyle mi başladı? İşte düğümü çözen belge