Yanlış Doğruyu götürdü mü Erdoğan’ın fırın alışverişinde 1 doğru 1 yanlış

Yanlış Doğruyu götürdü mü Erdoğan’ın fırın alışverişinde 1 doğru 1 yanlış

Koronavirüs önlemleri nedeniyle gıdalara dokunulmaması gerekirken, Erdoğan’ın fırındaki ekmeklere dokunduğu görüldü. Erdoğan’ın maskesini çıkarmadığı dikkatlerden kaçmadı; yanlış doğruyu mu, doğru yanlışımı götürdü tartışılırken, her ikisininde olasılıkları artırıp azalttığı, Cumhurbaşkan'ının riskleri hesap edebilmesinin ötesinde örnek olması gerekliliği tartışmasız gerçek oldu

 

Erdoğan’ın fırında alışveriş yaparken çekilen görüntüleri yayımlandı. Görüntülerde Erdoğan'ın bir doğru bir yanlış hareketi görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Çengelköy'de fırına uğradı.

Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan çıktı. Çengelköy Mahallesi Kaldırım Caddesi üzerinde bulunan bir fırına uğradı. Burada alışveriş yapan Erdoğan bir süre fırında çalışanlarla da sohbet etti.

Erdoğan fırın çıkışında bir vatandaşla da konuştu. Erdoğan'ın aldıkları ise poşetlerle makam aracının bagajına konuldu.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle gıdalara dokunulmaması gerekirken, Erdoğan’ın fırındaki ekmeklere dokunduğu görüldü.

Erdoğan’ın maskesini çıkarmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan böylelikle maskesini çıkarmayarak doğru, ekmeklere dokunarak ise yanlış yaptı.

FIRININ SAHİBİ KONUŞTU

Erdoğan'ın alışveriş yaptığı fırının sahiplerinden Yılmaz Yıldız, "Alman ekmeğimizden aldı, simit çeşitlerimizden aldı, haşhaşlı sokak simidi, pastane simidi hepsinden birer tane aldı. Siyez ekmeklerimizden aldı, bir de Alman çavdarından aldı. Habersiz geldi. Buraya dünya lideri geldi mutlu olmamak mümkün mü?" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.