AKP Meclis üyesinin yalanını ortaya çıkaran Mansur Yavaş, 'koranadan kırılıyoruz, yalan yanlış işlerle uğraştırıyorlar'

AKP Meclis üyesinin yalanını ortaya çıkaran Mansur Yavaş, 'koranadan kırılıyoruz, yalan yanlış işlerle uğraştırıyorlar'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın günlük en çok hasta görülen ilin Ankara olduğunu duyurmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Yavaş

"Covid'den dolayı bu toplantının bile yapılmaması lazım. Belediye koronadan kırılıyor onu söyleyeyim size.  Mümkün olduğu kadar meclisi çabuk bitirelim" dedi.

BAKAN KOCA DA ANKARA'YA DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye'nin 7 Eylül Pazartesi günkü koronavirüs verilerini değerlendiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük en çok hasta görülen şehrin Ankara olduğunu duyurdu.

AKP'li bir meclis üyesinin Mansur Yavaş'ı suçlayarak "Berberlere söz verdiğiniz destek paraları yatırılmadı" ifadelerini kullanması üzerine Ankara Berberler Odası Başkanı'nı arayan Yavaş, AKP'li ismin iddiasının yalan olduğunu ortaya çıkardı.

Sesi dışarı vererek telefon görüşmesini herkese dinleten Yavaş yalan iddiayı salona deşifre etti.

Oda Başkanı da Ankara'da 3 bin 377 berber olduğunu ancak bin 896 başvuru yapıldığını, bunlardan bin 807 kişinin paralarını aldığını belirtti.

Muhalefetin Meclis'in çalışmasını yavaşlatmasına tepki gösteren Mansur Yavaş, "Belediye koronadan kırılıyor, biz burada yalan yanlış işlerle uğraşıyoruz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" dedi

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.