'Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri'  Eyüp Fatih Şağban, devletin karar mekanizmalarında görev alabildi mi

 'Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri'  Eyüp Fatih Şağban, devletin karar mekanizmalarında görev alabildi mi

Öyle görülüyor ki 'Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri'  Eyüp Fatih Şağban, devletteki sapkın düşüncelerinin vücut bulmasını umut ederek beklerken, küçücük çocukların bedenlerini istismar etmektende geri durmadı.

 'Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri'  , fetönün Türkiye'nin laik cumhuriyet rejimini devirip, şeriatı getirmek amacıyla, 15 temmuz başarısız darbe kalkışmasının hemen ardından, sanki darbe başarılı olmuş gibi, tarikatın yayın organı olan Nurani TV'de konuşmasında:

Şu anda görünen zuhuratlar o ki, 1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu şu anda. Bunu söyleyen biz değiliz, Avrupa basını. 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey 1. padişahımız olarak gözüküyor. Şet kuşatma vazifesi de mutasavvufların. Bu da görüyor ve gösteriyor ki inşallah böyle bir süreç geçecek kanaatim yani. Bir kaos ortamı, bir şey ama son sahne iyi bitirilebilirse, bu iş de biter artık. Tekrar 100 senenin nihayetinde Medine-i Münevver’de kurulan devletin devamı hüviyetindeki bir devletin yeniden ihyasıyla asr-ı saadetin kokularının geldiği bir süreci bu ümmet, bu millet başlatsın.” demişti.

Atatürk Havalimanı'ndaki "el öptürme izdihamı" görüntüleriyle gündeme gelen Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcı lideri Fatih Nurullah, 15 temmuz darbe girişiminden sonra yaptığı konuşmasındaki ''.....son sahneyi iyi bitirebilirlerse....''  cümlesindeki kastı gerçekleşmediğinden olsa gerek ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da eleştirmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın artık misyonunu tamamladığını belirterek "Başkanlık sistemi falan diye de hiç zorlamasın Tayyip Bey" diyerek,Erdoğan'ın "çok çamlar devirdiğini" söylemişti. O dönem Davutoğlu'na destek veren Fatih Nurullah "Kaldı ki bu hükümeti maneviyatta Ahmet Davutoğlu'na teslim ettik. Tayyip Bey'in misyonu tamamlanmıştır. Vazifesini yapmıştır. Tayyip bey bir şekilde desteklemek, onları ilerletmek gibi duygularla hareket ediyor ama, burada çok çamlar da devriliyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bir türlü tuttuğu saf dan emin olamayan 'Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri'  , son olarak 

 "Hele İslami devlet olsun, en güzel sarığı biz saracağız, en güzel cübbeleri biz giyeceğiz. Ayasofya açıldı. Sarık ve cübbe de... Vakti gelir. Devletin kontrol mekanizmalarında olalım. Ne idüğü belirsizler karar mekanizmalarına geçince Müslümanlar sıkıntı çekiyor" diyerek pozisyonunu yeniden değiştirmişti.

Öyle görülüyor ki 'Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri'  , devletteki sapkın düşüncelerinin vücut bulmasını umut ederek beklerken, küçücük çocukların bedenlerini istismar etmektende geri durmadı.

Sakarya’nın Akyazı ilçesi Kuzuluk mahallesinde ikamet eden Uşşaki tarikatının çocuk istismarcısı lideri Eyüp Fatih Şağban küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla geçen perşembe günü jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.

Jandarmadaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan tarikat lideri Fatih Nusrullah tutuklanarak Ferizli Cezaevi’ne gönderildi.

Uşşaki Tarikatının çocuk istismarcısı  lideri ,'ın kendisinin söyledi gibi, tarikatının ilişkilerinin yandaşlarının adamlarının fetö misali devlete sızıp, karar mekanizmalarında görev alıp, almadıklarının bilgisine ulaşılması çok zaman almayacaktır.                

Selma ŞENEL SEVİNÇ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.