Uğur Dündar'ın 'annelerimize küfür ediyor' şikayetine Soylu'dan yanıt: İşlem yapılması için talimat verdim

Uğur Dündar'ın 'annelerimize küfür ediyor' şikayetine Soylu'dan yanıt: İşlem yapılması için talimat verdim

Sosyal medyadan İsmet İnönü'ye hakaret eden eski Yozgat AKP Gençlik Kolları Başkanı Çelebi Altuntaş, Yılmaz Özdil, Müjdat Gezen ve Uğur Dündar 'a küfür eden bir paylaşımda da bulunmuştu.  Küfüre karşı Dündarın şikayeti Soylu'yu harekete geçirdi.

Eski Yozgat AKP Gençlik Kolları Başkanı ve son yerel seçimde Yozgat Belediye Başkanlığı'na AKP’den aday adayı olan Çelebi Altuntaş, sosyal medya hesabından 2’inci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü başta olmak üzere cumhuriyet değerlerine, gazetecilere ve aydınlara saldırdı.

İsmet İnönü için “Kur-an’ı yasakladı. Kur-an’ı yakarak imha etti. Allah demesini yasakladı. Hacca gitmeyi yasakladı” biçiminde iftiralar atan  Altuntaş’ın Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen için de ağza alınmayacak küfürler ettiği paylaşımı Uğur Dündarı kızdırdı. Altuntaş’ın kendisi ile Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen hakkında sarf ettiği küfürlerden sözeden Uğur Dündar, “Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan Uçak, ölmüş annelerimizin iffetine hakaret yağdıran ve ilinizden AKP Belediye Başkan adayı olan bu namus düşmanı ahlâksız müfteriye gerekeni yapmanızı bekliyoruz” mesajları  yayınladı.

Uğur Dündar'ın paylaşımları

Küfürbazın hakkında işlem başlatılması çağrısı yapan Uğur Dündar’ı  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonla arayıp, söz konusu şahısla ilgili gerekli işlemlerin yapılması için Emniyet teşkilatına talimat verdiğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.