Türkiye, Sedat Peker için BAE ile pazarlık yaptı mı? "Yakınları Sedat Peker'in internet ve telefon bağlantılarında sıkıntı olduğunu söylüyor."

Türkiye, Sedat Peker için BAE ile pazarlık yaptı mı? "Yakınları Sedat Peker'in internet ve telefon bağlantılarında sıkıntı olduğunu söylüyor."

Erdoğan-BAE Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile görüştü. İki ülke arasında görüşmelerde Sedat Peker'in pazarlık konusu yapılıp yapılmadığı merak konusu oldu.

BİZİM TV'de Lale Özan Arslan'ın konuğu gazeteci Erk Acarer'di. Erdoğan-BAE Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan görüşmesi sonrası organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in pazarlık konusu yapılıp yapılmadığı değerlendirildi. Sosyal medya hesabında sessizliğini koruyan Peker'in neden twit atmadığına dair açıklamaları Erk Acarer değerlendirdi.

Acarer'in konuya dair açıklamaları şöyle:

"Türkiye, BAE konusunda tükürdüğünü yaladı.Türkiye ekonomik anlamda rahatlamak istiyor diğer neden de Sedat Peker. Türkiye Rabia'dan vazgeçti. 

Sedat Peker'den bilgi almak istedim ama kendisine ulaşamadım. Sedat Peker twit atmadı. Ben arkadaşlarına ve çevresine ulaştım. Yakınları Sedat Peker'in internet ve telefon bağlantılarında sıkıntı olduğunu söylüyor. Sedat Peker'in ailesiyle birlikte istirahatta olduğu söylendi. Sedat Peker'in konuşmaması için teknolojik altyapıda düzenleme yapılmış olabilir."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.