Turhan Çömez, Erdoğan'a yazdığı FETÖ mektubunu açıkladı: "Bu bıçak yarın seni de kesecektir"

Turhan Çömez, Erdoğan'a yazdığı FETÖ mektubunu açıkladı: "Bu bıçak yarın seni de kesecektir"

Turhan Çömez, Ergenekon Kumpas davaları sürecinde Erdoğan'ı FETÖ'ye karşı uyardığını açıkladı.

Op. Dr. Turhan Çömez, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kurucuları arasında yer almış, bir dönem AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doktorluğunu, özel kalem müdürlüğünü yapmış ve AKP'den milletvekili seçilmişti.

Turhan Çömez, AKP'deki yolsuzluklara tepki göstermesinin ardından tartışmalı bir sürecin odağı olmuş FETÖ üyesi yargıçların yönettiği Ergenekon Kumpası sürecinde yargılanmıştı. Çömez, Türkiye'de yaşadıkları nedeniyle yurt dışına kaçmış ve yıllar sonra kumpasların ortaya çıkması ile Türkiye'ye dönebilmişti. 

Turhan Çömez, bu süreçte yaşadıklarını Halk TV'de açıkça programında anlattı. AKP'li eski vekil katıldığı yayında FETÖ'nün kumpas davaları hakkında Erdoğan'ı uyardığını anlattı.

Turhan Çömez, Erdoğan'ı "Ergenekon sürecinde kendisinin hazzetmediği insanların tasfiye edilmesinden mutlu olduğunu ancak bu işin arkasındaki uygulayıcıların kendisine neler yapcağını anlattım" dedi. 

"FETÖ İLE HİÇBİR İRTİBATIM OLMADI"

Turhan Çömez'in açıklamaları şöyle oldu:

FETÖ'nün başı, başındakilerle ve etrafındakilerle hiçbir ilişkisi, yemeği, fotoğrafı olmayan kaç kişi var bilemem. Ama kendimi rahatlıkla gösterebilirim.

Hiçbir yol kesişmem, hiçbir irtibatım olmamıştır.

"ERDOĞAN AİLEMİ BAŞBAKANLIĞA ÇAĞIRDI"

Zaten benim Ergenekon sürecinde o çuvalın içine atılmamda FETÖ'nün son derece ince, hassas ve dikkatli çalışması söz konusudur.

Bu süre içerinde, davanın en hareketli olduğu dönemde Erdoğan ailemi başbakanlığa çağırdı. Kendisi o zaman başbakandı.

 

"ERDOĞAN'A MEKTUP YAZDIM"

Benim avukatım ve yeğenim olan Ömer, anne ve babamı alarak makama gittiler. Kendisine bir mektup yazdım ve bunun neden yapıldığını anlattım.

"BUGÜN BİZİ KESEN BIÇAK YARIN SENİ DE KESECEKTİR"

Ergenekon sürecinde kendisinin hazzetmediği insanların tasfiye edilmesinden mutlu olduğunu ancak bu işin arkasındaki uygulayıcıların kendisine neler yapcağını anlattım ve aynen şu ifadeyi kullandım: “Bugün bizi kesen bu bıçak yarın seni de kesecektir”

"TARİHE NOT DÜŞMEK İÇİN..."

FETÖ'cülerin kendisini de hedef alacağını tarihe not düşmek için kendisine söyledim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.