Süleyman Soylu kimleri dinledi, kimden azar işitti?

Gazeteci Erk Acarer, Süleyman Soylu'nun yaptırdığı iddia edilen dinlemeler konusunda, kendi youtube kanalında hazırladığı video-haber ile ilgili detayları açıkladı.

Burcu Uğur'un Bizim TV youtube kanalında konuğu gazeteci Erk Acarer idi. 

Erk Acarer Kılıçdaroğlu'nun Sadat'a gidişi, Sadat'ın yapısı, Soylu'nun kimleri dinlediği konusunda açıklamalar yaptı. 

https://www.youtube.com/watch?v=NQc46nv1m8Y&t=129s

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sadat'ın kapısına gitmesini çok doğru bulduğunu belirten Erk Acarer " Kılıçdaroğlu'nun bir yerlerden feyz aldığını, bürokrasi, siyaset ve memur kadrolarındaki o uyuyan kadroların biraz onların uyanıp, Kılıçdaroğlu'na olanak açması ile bu işlerin yürüdüğüne inanıyorum.Artık birazda işlerinin sonuna geldiğimiz için bunun olduğunu düşünüyorum.

AKP iktidarının seçimi kazanmak için şansı olmadığını ifade eden Erk Acarer "iktidarın seçim kazanmaktan ziyade karşıdakini nasıl kaybettiririm, diye yol yürümeye çalıştığını görüyoruz" dedi.

Sadat'ın üyeleri ile ticari bağları olduğun belirten Acarer Ekol danışmanlık, Belen inşaat isimlerini vererek, "Sadat'tan TSK'ya, emniyete, bekçi teşkilatlarına atamalar olduğuna göre,  İçişlerine bağlı noktalarda büyük sıkıntılar ve klikler var. Bunlarında üzerine gidilmesi gerekiyor" dedi. 

Süleyman Soylu'nun yaptığı dinlemeler iddiası ile ilgili şunları şöyledi: "Size bir dedikodu vereyim, diyor. 6lı masa toplantılarında kimin nereye oturduğunu esprili edası ile söylüyor. Burada ne konuşulduğunu söylüyor. Muhalefeti dinledim, diyor" dedi. Bu konu ile ilgili olarak kimlerle kavga etti, kimlerden ayar yedi, kimlerden yedi, diye de sordu. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.