Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Soylu'nun tweetine gelen yanıtlar sosyal medyada gündem oldu

Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Soylu'nun tweetine gelen yanıtlar sosyal medyada gündem oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarına sosyal medyadan birbirinden çarpıcı yanıtlar geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokratlara yönelik uyarısına ilişkin yaptığı açıklamaya gösterdiği tepkiye sosyal medyadan birbirinden çarpıcı yanıtlar geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medya hesabından bürokratlara “Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibariyle durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi eteğinizi çekin” çağrısı yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise sosyal medya hesabından, “Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, ‘Heyyt!’ demiş. Çok korktuk(!) Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun. Milletimiz senin ‘NE’ olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu...” mesajını paylaştı.

Süleyman Soylu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklamaya sosyal medya kullanıcılarından birbirinden çarpıcı yanıtlar geldi. (Gerçek Gündem)

İşte sosyal medya kullanıcılarının Süleyman Soylu'ya verdiği yanıtlardan bazıları:

330199-480x714.jpg330200-588x186.jpg330202-580x524.jpg330205-592x508.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.