'Sözlerimin muhatapları eline dava arkadaşlarının kanı bulaşmış alçaklardır'

'Sözlerimin muhatapları eline dava arkadaşlarının kanı bulaşmış alçaklardır'

Dervişoğlu, MHP'nin hazırladığı 154 kişilik listeye çok sert tepki gösterdi: "Sözlerimin muhatapları eline dava arkadaşlarının kanı bulaşmış alçaklardır."

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisini Meclis Grup Toplantısı’nda, MHP’nin Sinan Ateş davasına sunduğu 154 kişilik listeye sert tepki gösterdi.

'Sözlerinin muhatapları eline dava arkadaşlarının kanı bulaşmış alçaklardır'

Dervişoğlu, şunları söyledi:

“Benim de içinde bulunduğum 154’ler tartışması var. Bu tartışmaya girmek istemiyordum ama tamamen sessiz kalmayı da uygun görmüyorum. İki cihanda yan yana gelemeyecek bazı insanları aynı torbaya doldurarak adeta eşitlemiş; bölücü liberal Marksist FETÖ’cü yapıların elemanı diye yaftalamışlar. Düşünebiliyor musunuz?

Buradan bunu yapanlara sesleniyorum bu insafsızlıktır bu izansızlıktan bu bize saygısızlıktır ve ahde vefasızlıktır. Çok bir şey söylemek istemiyorum, ayrıntıya girip de hiç kimseyi mahcup etmek niyetinde de değilim. İçinde yetiştiğim camiayı üzmek, kırmak istemem ancak sabrın da bir sınırı vardır. Sözlerimin muhatapları maziyi paylaştığım insanlar değil, eline dava arkadaşlarının kanı bulaşmış alçaklardır.

Bütün ömrümce anıldığım ve gurur duyduğum tek bir sıfat var. Onu da öyle bir ayağa düşürdünüz ki sizin yüzünüzden ve utancımdan kullanamıyorum. Allah sizi ıslah eylesin.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.