Soylu'nun Aracına Kalp İşareti Yaptığı İçin Dövülmüştü: İsmail İshak'ın Avukatı Onur Cingil'den Açıklama Geldi

Soylu'nun Aracına Kalp İşareti Yaptığı İçin Dövülmüştü: İsmail İshak'ın Avukatı Onur Cingil'den Açıklama Geldi

2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminden 2 gün önce Üsküdar’a gelen Dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun otobüsüne yaya olarak giderken “Kalp İşareti” yapan İsmail İshak dövülerek gözaltına alınmıştı. İshak'ın avukatı Onur Cingil'den açıklama geldi: "Herkes kalp işareti yapabilsin..."

Av. Onur Cingil'in açıklamaları şöyle:

"2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminden 2 gün önce Üsküdar’a gelen Dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun otobüsüne yaya olarak giderken “Kalp İşareti” yaptığı için polisler ve Cumhurbaşkanlığı korumalarınca siyah bir araca bindirilerek dövülen Müvekkilim İsmail İshak’ın darp edilmesiyle ilgili olarak polis memurlarından biri hakkında İddianame düzenlenerek hakkında cezalandırma talep edildi. Duruşması 02/12/2024 tarihinde.


Cumhurbaşkanlığı özel polisleri ile ilgili olarak ise soruşturma dosyası ayrıldı. Asıl dayak ve işkenceyi yapan Cumhurbaşkanlığı timleri hakkında nasıl bir sonuç olacak, dosyanın ayrılması onları korumak için midir bunları göreceğiz.
Fakat ilk gün elime ulaşan bir video ile duruma el koyduğumuzdan, tüm Üsküdar’da İsmail İshak’ı aramamızdan bu yana, İsmail İshak’ın avukattan çok bir abisi olarak yanındayım ve yanında olmaya devam edeceğim. 
Bu ülkede gençler özgür olsun, özgürce düşüncelerini dile getirsin ve birbirlerine kalp işareti yapabilsin diye…"

Olaya ilişkin görüntüler ise şöyle:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.