Selvi: Millet istediği sürece Erdoğan üçüncü kez aday olur

Selvi: Millet istediği sürece Erdoğan üçüncü kez aday olur

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvi, yaklaşan seçimleri ve "erken seçim" gündemini değerlendirdiği köşe yazısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın üçüncü kez aday olabileceğini savundu.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün kaleme aldığı yazısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın 3. kez aday olup olamayacağına yönelik tartışmalara ilişkin olarak, "Bu millet istediği sürece Erdoğan üçüncü kez cumhurbaşkanı adayı olur ve seçilir. Hatta Anayasa’ya göre 2023 seçimlerinden sonra erken seçim kararı alıp dördüncü kez aday olabilir" dedi. 

Anayasa’ya göre Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adayı olmasının önünde bir engel bulunmadığını savunan Selvi, "Buradaki maksat ne biliyor musunuz? Şimdiden seçimi kaybedeceklerini anladılar, çamura yatıyorlar. Erdoğan aday olamayacağı seçime giriyor diye algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. İşleri güçleri algı operasyonu yapmak" düşüncesini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.