Sancaktepe Belediyesi'ne 8 başkan yardımcısına 8 özel banyo

AKP'li eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü bu bilgileri , "iftira" olarak niteleyip başkanlık makamından canlı yayın açılmasını istemişti. Sözcü'den Gazeteci İsmail Saymaz ' Jakuzi iddiaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nden görüntüler aktardı. Belediye'deki 8 başkan yardımcısının da odalarında lüsk özel banyoları olduğunu görüntüledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, "AKP’nin kaybetmesi boşuna değil. Alper Yeğin’i tebrik etmek için Sancaktepe Belediyesi’ne gittim. Sancaktepe Belediyesi’nin başkanlık katı 6.000 m2, burada bir sürü dinlenme odası var, jakuzi (lüks banyo), yemek odası, 200 m2 mutfak var" ifadelerini kullanmıştı.

Sekiz başkan yardımcısına özel sekiz banyo

AKP'li eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü bu bilgileri , "iftira" olarak niteleyip başkanlık makamından canlı yayın açılmasını istemişti.

Sözcü'den Gazeteci İsmail Saymaz 'Jakuzi iddiaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nden görüntüler aktardı. Belediye'deki 8 başkan yardımcısının da odalarında lüks özel banyoları olduğunu görüntüledi.

Gazeteci Saymaz 'a Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin 'in eşlik etti ve 'Belediye bütçesinin yüzde 50'sinin son 3 ayda harcandığını ifade ederek, ''maaşları çok zor ödedik'' ifadelerini kullandı.

Belediye borç batağında

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sancaktepe Belediyesi’ni CHP’nin kazanmasının ardından yeni başkan Alper Yeğin, AKP döneminden devraldıkları borcu kamuoyuna duyurdu.

Şatafatlı makam odası ile tartışma yaratan belediye binasına asılan borç tablosunda kalem kalem bilanço açıklandı. 31 Mart 2024 tarihi itibariyle 1.9 milyar lira borcu bulunan belediyenin 2024 bütçesi 4 milyar 446 milyon 431 bin TL olarak belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.