Özel'in programı netleşti: Amedspor’u ziyaret edecek

Özel'in programı netleşti: Amedspor’u ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Doğu ve Güneydoğu illeri programı netleşmeye başladı. Özel, Roboski’yi ve Amedspor’u da ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Doğu ve Güneydoğu'ya ziyarette bulunarak çeşitli görüşmeler yapacak.

22 Ekim Salı günü yapılacak olan grup toplantısının ardından Diyarbakır’a geçecek. Gazete Duvar’dan Ceren Bayar’ın haberine göre Özel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlarıyla görüşecek.

Valiliği de ziyaret edecek olan Özel, Diyarbakır Ticaret Odasının ev sahipliğinde düzenlenecek sivil toplum kuruluşlarıyla toplantıya katılacak. Diyarbakır’da esnaf ziyareti de yapacak olan Özel, Amedspor’u da ziyaret edecek.

Özel, Perşembe günü Batman'da olacak; son seçimde CHP'nin ilk kez kazandığı Hasankeyf Belediyesi'ne gidecek ve burada incelemelerde, temaslarda bulunacak.

Ahmet Türk ziyareti

Cuma günü Mardin temaslarına başlayacak olan Özel, Mardin Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Eşbaşkanlarıyla bir araya gelecek, ayrıca Mardin Valisi ile de bir görüşme gerçekleştirecek. Özel ayrca Mardin'de CHP'ye katılım, rozet takma törenine katılacak.

Özel, programı kapsamında Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Ahmet Türk'ün Kasrı Kanco olarak bilinen evinde misafir olacak.

Roboski ziyareti

CHP Genel Başkanı, cumartesi günü Şırnak ve Hakkari'de olacak. Özel'in Şırnak'ta gerçekleştireceği çeşitli temasların ardından bombardıman sonucu 34 kişinin hayatını kaybettiği Roboski'ye gitmesi, ailelerle bir araya gelmesi planlanıyor.

Van’da gençlik buluşması

Aynı gün Hakkari'ye de gidecek olan Özel, burada da CHP'ye katılım törenine katılacak. Programın son günü olan pazar günü Özel Van'da olacak. Van Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek belediye eşbaşkanlarıyla görüşecek olan Özel ayrıca CHP il örgütünün organize ettiği Gençlik Buluşmasına katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.