Özel'den 'borç' tepkisi: Uyarıyorum, bu mali darbe girişimidir

Özel'den 'borç' tepkisi: Uyarıyorum, bu mali darbe girişimidir

CHP Lideri Özel, Erdoğan'ın CHP'li belediyelerin SGK borçlarının tahsiline ilişkin açıklamasına cevap verdi.

Bursa Mustafakemalpaşa’da halk buluşmasına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin büyük borçlarla alındığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'li belediyelerin SGK borçlarının tahsiline ilişkin açıklamasına cevap verdi.

Kim veriyor bu akılları

Borçlu belediyelere yönelik yapılacak işlemleri "Mali darbe" olarak adlandıran Özel açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi kim veriyor bu akılları bilmiyorum. Ancak Sayın Erdoğan'ı uyarıyorum, bu bir mali darbe girişimidir. Milletin seçtiklerini hizmet edemez noktaya getirmek, Geçmişten gelen borçları faiziyle tahsilata koymak, Onlara hizmet ettirmemek, milleti yönetilmeyen bir belediyeye mahkum etmeye çalışmak mali bir darbe girişimidir. Tüm darbeler darbecilerin pişman olmasıyla, gözden düşmesiyle, itibar kaybetmesiyle sonlanır. Er ya da geç. Onun için buradan uyarıyorum. Bu milletin seçtiklerine darbe yapmaya kalkma. Bu milletin seçtiklerine millet sahip çıkacak, Millet sahip çıkacak.

"Emekçiyi taşıyamıyorsan, çıkar küfeyi"

Buradan bir kez daha uyarıyorum. Ey Recep Tayyip Erdoğan, emekliye bakarsan, emekçiye bakarsan, çiftçiye bakarsan geçim olur. Geçim olmazsa eninde sonunda seçim olur. Biz CHP olarak nerede bir mağdur varsa yanındayız. Benim her gittiğim meydana koşup geliyorlar, ben de onlara desteğimi açıklıyorum. O, "Küfe yok" diyor ya biz onun sırtındaki küfeyi istiyoruz. Emekliyi taşıyamıyorsan çıkar küfeyi. Emekçiyi taşıyamıyorsan, çıkar küfeyi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.