Osmanlı Ocakları Başkanı Demirtaş'tan 'sosyal medya' açıklaması: "200 bin kişilik ordumuz var"

Osmanlı Ocakları Başkanı Demirtaş'tan 'sosyal medya' açıklaması: "200 bin kişilik ordumuz var"

Esat Demirtaş, 2023 seçimlerine “200 bin kişilik sosyal medya ordusu” ile hazırlandıklarını söyledi. Demirtaş, “Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar bu davanın başına getirmeye ant içtik” dedi.

Esat Demirtaş, Osmanlı Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Hayati İnanç’ın “Can Veren Pervaneler” konulu söyleşisine katıldı. Sosyal medyayı kendilerinin yönettiğini iddia eden Demirtaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kefenli askeri’ olmaya ant içtiklerini söyledi.

Demirtaş şöyle konuştu:

“200  BİN KİŞİLİK ORDUMUZ VAR”

“Sosyal medyada 200 bin kişilik ordumuzun ben yönetimindeyim. Sizin bilmediğiniz bir sosyal medya savaşı da veriyoruz. Bunu bilmenizi istiyorum. Orayı biz yönetiyoruz artık. Herkesin elinden aldık. Her gece 200 bin kardeşimle beraber gece 23.00’e kadar ailemden uzak kalma pahasına bir odaya çekilip bir mücadele veriyoruz. Ne mücadelesi veriyoruz biliyor musunuz? 2023 mücadelesi veriyoruz. Çünkü o günü almalıyız. O gün bizim günümüz. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar bu davanın başına, ümmetin başına getirmeye, onu lider yapmaya ve Devlet Bahçeli ile beraber bu ülkeyi tekrar yönetmek için, yönettirmek için onların önünde ordu olmaya kefenli liderin, kefenli askeri olmaya ant içtik”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.