MUHALEFETE YAKIN MEDYA BİZİ GÖRMEZDEN GELİYOR

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer muhalefete yakın medyanın Memleket Partisi'ne oy kaygısı ile yer vermediğini söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer Bizim TV YouTube kanalında Şaban Sevinç'in konuğu oldu.

Memleket Partisi'nin ittifak görüşmesi olmadığını belirten Gaye Usluer şunları söyledi:

*İlerleyen süreçte Türkiye'nin mevcut durumu, bizim mevcut durumumuz, Türkiye'nin ihtiyaçları göz önüne alındığında uzlaşmaz da değiliz.

*Şu anda Türkiye'de yayın organlarını ikiye ayırıyorum. Bir tarafta iktidarın elinde olan, sayıları çok daha fazla olan yayın organları var. Öte tarafta da muhalefet partilerinin bir ya da iki senin kontrolünde olan yayın organları var. Bizi özellikle muhalefet partilerinin yayın organlarında görmezden gelme olayını daha fazla olduğunu üzülerek burada açıklamak isterim.
Zorlandığımız noktalardan en önemlisini bu olduğunu düşünüyorum. Öye yandan biz muhalefete muhalefet edelim diye kurulmadık. Tabii ki hem muhalefete muhalefet edeceğiz hem de iktidardaki partiye muhalefet edeceğiz çünkü siyasi partilerin amacı var olmaktır. İki taraftan da başka var.
Biz değil onlar bize muhalefet ediyorlar. 

Buradaki kaygı oy kaygısı, daki kaygı bizim kendimizi ifade etmemizi engellemek. 

Muhalefet partilerinin, başka muhalefet partilerine engellemesi ile demokrasi inşa etmek mümkün mü? 

Muharrem İnce'nin adam kazandı mesajı ile ilgili de şu açıklamaları yaptı: 

Çok uzun yıllardan sonra ilk kez Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı hepimizde umut oluşturdu. Amaca ulaşılamamasının bütün sorumluluğunun İnce'ye yüklenmesini haksızlık olarak görüyorum.

Artvin seçim propaganda süreci, milletvekillerinin ne şekilde belirlendiğini, fotoğrafın bütününe bakmadığımız da fotoğrafın ortasındaki kişiye yoğunlaşırsınız. 

Seçim sürecinin yönetimi siyasi partinin elindedir. Sandık yönetiminden, seçim sonuçlarının, sandık sonuçlarının zamanında girilmesi... Burada şüphesiz kolektif hatalar vardır ama hataların bütününün sayın İnce'ye yüklemek çok büyük bir haksızlık diye düşünüyorum.

Yayını aşağıdak linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=BP-TodiZeF8

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.