Mine Tozlu Sineren'den Cumhurbaşkanı'na mesaj

Mine Tozlu Sineren'den Cumhurbaşkanı'na mesaj

Sedat Peker'in SPK iddiaları ile gündeme gelen Mine Tozlu Sİneren'in Cumhurbaşkanı'na mesajı dikkat çekti

Sedat Peker'in SPK iddiaları ile gündeme gelen Mine Tozlu Sİneren'in Cumhurbaşkanı'na hitaben, sosyal medya hesabı tiwitter üzerinden tweet serisi paylaştı.

Sineren'in tweetleri şu şekilde:

Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan Gündemle ilgili bir de buradan size ulaşarak derdimi anlatmaya çalışayım! 2018 yılından bugüne kadar neredeyse tüm Kamu kurum ve kuruluşlarına elimdeki bütün bilgi, belge ve dökümanlarla derdimi anlatabilmek için dolaşıp durdum.

Sorumluluğunu almış olduğum binlerce yatırımcının hakkını aramak için yaşamış olduğum bu sürecin ne kadar zorlu olduğunu tahmin dahi edemezsiniz.

Tahmin edemezsiniz diyorum çünkü, bana hiç bir zaman yollar ve kapılar sizin bürokratik çevrenize ve size yakın görünüp sizin adınızı kullanan şirketlere ve kişilere olduğu gibi açık değildi.

Vermiş olduğum bu mücadelenin bu ekonomik şartlarda zor olduğunu biliyordum ama bunları yaşayacağımı hiç düşünmemiştim. Gelinen bu nokta benim arzu ettiğim bir durum değildi.

Hala başladığım yerdeyim. Hala SPK ‘ya ulaşmaya ve elimdeki bilgi ve belgeleri onlarla paylaşmaya çalışıyorum. Böyle bir durumda SPK gibi bir kurumun beni çağırarak konular hakkında bilgi alması gerekirken ısrarla günlerdir randevu talep etmeme rağmen

neden bu talebime cevap verilip çağırılmadığımı anlamış değilim. Bunun için kiminle görüşmem gerekiyor? Size ulaşarak bu talebimi yenilemek istiyorum.

SPK’nın içinde bulunduğu durum için ne yapmamız gerekiyor? Sizden binlerce küçük yatırımcısı olan bir şirketin YKB olarak rica ediyorum. Kurumların içindeki denetim mekanizması gerçekleri öğrenmek için neden görüşme talebinde bulunmuyor. Sormuyor, soruşturmuyor?

Bu sadece sayın savcılarımızın yapması gereken bir soruşturma değil ki? SPK ile görüşebilmek için kime ulaşmak zorundayım? Bu kurum kime bağlı ve bu kurumu kim yönetiyor?

Bu mesajım burada kalsın. Olurda yarın bir gün “keşke bize ulaşsaydınız ! Bize anlatsaydınız! “ denirse size ,tüm kamuoyuna ve sorumluluğunu taşıdığım küçük yatırımcılara hatırlatmış olurum.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.