Milliyetçi parti başkanı tutuklandı

Milliyetçi parti başkanı tutuklandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü bir çalışanına tehditle borç senedi imzalattığı ve şiddet tehdidinde bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.

MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü'nün adı yine bir tehdit, çalmak niyetiyle mal temini suçlarına karıştı. Kıbrıs Postası'nın haberine göre, Büsküvütçü, yanında çalışan bir kadına zorla borç senedi imzalatıp şiddet tehdidinde bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı.

Olay, polise yapılan şikayet üzerine ortaya çıkarken, Büsküvütçü'nün "Çalmak niyetiyle tehditle mal isteme ve şiddet tehdidi" suçlamaları ile bugün Girne'de mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

2014 yılında da Lefkoşa’da iki gece kulübünün işletmecisinden tehdit yolu ile para isteyen Milliyetçi Demokrasi Partisi Başkanı Buray Büsküvütçü, aleyhine getirilen davalardan suçlu bulunup 7 bin TL para cezasına çarptırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.