'Millet İttifakı'nın adayı' tartışmaları sürüyor: Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ve Akşener hemfikir!

'Millet İttifakı'nın adayı' tartışmaları sürüyor: Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ve Akşener hemfikir!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Millet İttifakı'nın adayıyla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le konuştuklarını söyledi.

Türkiye'de her ne kadar seçime daha iki yıl olsa da, ekonomi başta olmak üzere birçok alanda yaşanan sorunlar muhalefetin adayının kim olacağına dair tartışmaların gündemde kalmasına neden oluyor.

Bu kapsamda yapılan bazı anketlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere birçok ismin adı öne çıkıyor. Ancak henüz net bir isim açıklanmış değil.

Habertürk TV moderatörü Muharrem Sarıkaya, konuk ettiği Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun reklam arasındaki açıklamalarını aktardı  .

'APOLİTİK BİR İSİM OLMAYACAK'

Buna göre Davutoğlu, geçen hafta ziyaret ettiği Kılıçdaroğlu ve Akşener ile de konuyu ele aldıklarını belirterek, “Apolitik bir kimlik olmaması konusunda hemfikiriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.