MHP'li Yönter'den Özel'e: Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz

MHP'li Yönter'den Özel'e: Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz

MHP'li İzzet Ulvi Yönter, Özgür Özel'in kendisine ve Semih Yalçın'a yönelik sözlerine yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz" dedi.

Özgür Özel, partisinin grup toplantısında, MHP'li İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın için "O ikisi, bütün örgütün yaka silktiği o ikisi yazıyor, çiziyor saldırıyor... MHP'nin o ikisinden başka savunanı olmamasından da o ikisinin partideki yerinin zorluklarının da farkındayım. 154 kişilik bir listesi yapmışlar, bizimle hesaplaşacaklarmış. Bizim 154'ümüzle istediğiniz gibi hesaplaşın ama siz önce bir kendi vicdanınızla hesaplaşın" ifadelerini kullanmıştı.

"İftira ve isnatlarının bedelini Türk adaletinde misliyle ödeyeceksin"

Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Özel'in Kürt soprano Pervin Chakar'ın konser sonrası elini öptüğü fotoğrafı paylaşarak, şunları kaydetti:

"Özgür, işte sen busun! İftira ve isnatlarının bedelini Türk adaletinde misliyle ödeyeceksin. Kösele derisinden imal edilmiş masken düştüğünde bakalım insan içine nasıl çıkacaksın! Kemal Bey’e dahi hançer sallayan hançercibaşı, CHP’nin felaketi olmak şöyle dursun, Türk siyasetinin yüz karası olarak anılmaya müstahaksın..."

zel.jpg

Yönter, sonraki tweetinde de MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kaba'nın "Laf ebesi Özgür! Sen ülkemiz aleyhinde pusuda mevzilenmiş terör siyasilerinin ve tacirlerinin kapıkulu askerisin! Boyundan büyük konuşan gereksiz siyasi bir garabetsin!! ÖZGÜR Türk adaleti ÖZELlikle senin gibi iftiracı ve kumpasçı bir zirzopa gereken dersi verecektir!" paylaşımını alıntılayarak, "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz..." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.