MHP'den teklif: Ankara'ya ‘Bozkurt Yürek Merih Demiral Parkı’ yapılsın

MHP'den teklif: Ankara'ya ‘Bozkurt Yürek Merih Demiral Parkı’ yapılsın

MHP Grup Başkanvekili Yunus Emre Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında 'Bozkurt Yürek Merih Demiral Parkı' yapılması için önerge verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, temmuz ayı toplantısı CHP'li Başkanvekili Ertan Işık başkanlığında toplandı.

Toplantıda MHP Grup Başkanvekili Yunus Emre Yıldırım, A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral’ın isminin Ankara’da bir parka verilmesine ilişkin önerge sundu.

ankara-buyuksehir-belediyesi-meclisi-toplantisi.jpeg

Yıldırım’ın önergesinde "Melih Demiral’ın isminin verileceği bir park yapılması ve parkın içine de yapmış olduğu gol sevincini yansıtan bir bozkurt heykeli yapılması, bu işaretin ırkçılık değil, Türk milletinin sembolü olduğunu bütün dünyaya göstermek adına en iyi cevap olacağı düşüncesindeyiz. Bu anlamda yapılacak parka 'Bozkurt Yürek Merih Demiral' adının verilmesi hususundaki önergemizin Meclis gündemine alınmasını, gereğinin yapılmasını arz ederim” ifadeleri yer aldı.

MHP’li Yıldırım’ın önergesi oy birliği ile Meclis gündemine alınması kabul edildi.

Merih Demiral, Avusturya maçında attığı 2 golden sonra yaptığı ''bozkurt'' işareti nedeniyle UEFA Disiplin Komitesi’ne sevk edilmişti. UEFA Disiplin Kurulu, Demiral’a 2 karşılaşmadan men edilmesine hükmetmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.