Mehmet Barlas'tan iktidarın ekonomi programına tam destek: "Eğer aklınız kıtsa sadece doların fiyatına takılırsınız!"

Mehmet Barlas'tan iktidarın ekonomi programına tam destek: "Eğer aklınız kıtsa sadece doların fiyatına takılırsınız!"

Mehmet Barlas, iktidarın ekonomi programını savunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın politikalarından övgüyle bahsetti. "Eğer aklınız kıtsa sadece doların fiyatına takılırsınız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz indirimi kararları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiyle ilgili açıklamaları sonrası yaşanan 'Kara Salı'da, Türk lirasındaki değer kaybı tarihin en yüksek seviyelerinden birine ulaştı.

Dolar 13.50, euro 15.23 lirayı görürken, piyasalar yangın yerine döndü. Bu gelişmelerle ilgili kaleme aldığı ilk yazısında 'düşük faiz - yüksek kur' politikasını "Bir süre daha boğuşacağız ama dolara esir olmayacağız" sözleriyle savunan Mehmet Barlas, bugün 'el yükseltti.'

 

Barlas, Sabah gazetesinde 'Zor bir hayata nasıl dayanacağız?  ' başlıklı yazısında 'sadece dolara takılanların aklının kıt olduğunu' savundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahsederek şunları kaydetti:

'ERDOĞAN OLMASAYDI FETÖ'CÜER KİM BİLİR BİZE NELER YAPARLARDI?'

"Düşünüyorum, eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan olmasaydı bütün bu FETÖ'cüler kim bilir bize neler yaparlardı? Çünkü öğrendik ki 15 Temmuz 2016 darbe girişimi başarıya ulaşsaydı Fetullah Gülen uçakla Amerika'dan Türkiye'ye gelecek ve Akın İpek'in Ankara'da yaptırdığı saray benzeri malikâneye yerleşecekti ve 'Türkiye'nin Humeyni'si' olacaktı. Böyle bir dünyayı öncelikle kadınların hayal etmesini diliyorum. Bugünkü 'Taliban Afganistanı'nda kadınların üniversiteye erkeklerle birlikte gitmeleri yasak. Kadınların sinema filmlerinde ve tiyatrolarda rol almaları yasak.

'SÖZDE MODERN KADINLARIN BÜTÜN BUNLARDAN HABERİ OLUP OLMADIĞI BELLİ DEĞİL'

Bugün AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında nefret söylemleri seslendiren sözde modern kadınların bütün bunlardan haberi olup olmadığı belli değil. Yani biraz bilinçli olsalar yatıp kalkıp Erdoğan'ın sağlığına dua ederler.

Bereket, Türkiye yönetimi şu anda kendi kendine belirlediği hedeflere doğru taviz vermeden yürüyor. Bu sayede Türkiye hem bu bölgenin hem de dünyanın çok önem verilen bir stratejik gücü halinde. Son olarak Türkçe konuşan devletlerle varılan işbirliğinin ulaştığı noktaları da gördük.

 

'HERKESİN BİRAZ KAFASINI ÇALIŞTIRMASI ŞART'

Ama eğer aklınız kıtsa sadece doların fiyatına takılırsınız. Diyorum ki herkesin biraz kafasını çalıştırması şart. Öyle şeyler yaşanıyor ki bunlardan ders alınmazsa bu ülkenin yarını da cehenneme döner."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.