Mansur Yavaş "Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz" diyerek duyurdu! Ankara'da su faturalarında yeni dönem!

Mansur Yavaş "Bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz" diyerek duyurdu! Ankara'da su faturalarında yeni dönem!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da önerisi olan kademeli su tarifesine geçerek su tasarrufunu sağlayacaklarını belirtti

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından kentte kademeli su faturası uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtti.

“BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRİYORUZ”

Yavaş, açıklamasında şunları belirtti:

Vatandaşlarımızın yaklaşık % 90’ının faturasında bir değişiklik olmayacak, tasarruf sağlanacak.

Bu düzenleme ile bir sözümüzü daha yerine getiriyoruz. Sosyal yardım alan yaklaşık 200 bin ailemiz için su ücreti, 10 metreküpe kadar metreküp başı 1 TL oldu.

Çevrenin bu denli tahrip edildiği, suyun yakın gelecekte elmastan daha değerli olacağı bir dünyada suyumuza sahip çıkmak hepimizin görevi.

Bu kapsamda hemşehrilerimizin bütçelerini koruyarak suyumuzun savurganca kullanılmasının önüne geçeceğiz.

m1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.