"Lezzet Ankara" projesine tepki göstermişti... Mansur Yavaş’tan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın’a yanıt!

"Lezzet Ankara" projesine tepki göstermişti... Mansur Yavaş’tan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın’a yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘Lezzet Ankara’ projesini eleştiren Yemek Sepeti CEO'su Nevzat Aydın'a cevap verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi esnafa destek adına yüzde 0 komisyonla çalışan bir yemek uygulaması geliştirdi. ‘Lezzet Ankara' adı verilen uygulama ile pandemiden olumsuz etkilenen esnafa destek olunması amaçlanıyor.

Lezzet Ankara uygulamasına ilk tepki gösterenlerden biri de online sipariş platformu Yemeksepeti’nin CEO’su Nevzat Aydın oldu. Aydın, “Bir rakip olmayan devlet kalmıştı. %0 az olmuş, üzerine para verilmeli” ifadelerini kullanmıştı.

Nevzat Aydın’ın bu tepkisine Mansur Yavaş’tan yanıt geldi. Uygulamanın arkasında olduğunu söyleyen Yavaş, şunları söyledi:

İtirazlara bakarsanız ne kadar doğru yolda olduğumuz görülüyor. En fazla itiraz eden firma, hissesinin büyük kısmını İngiltere’ye satmış bir firma. Yüzde 38’den, itirazlar sonucunda yüzde 10, 11 gibi bir komisyona inmiş bir firma. Esnafımız zaten darda. Yüzde 0 komisyonla aynı hizmeti biz vererek iki yıldır kaybettiklerini toparlamaya çalışacağız. Bu da belediyecilik görevlerimizden biri.

mm.jpg

Mansur Yavaş'ın açıklamasındaki bilgilerin yanlış bir bilgilendirmeden kaynaklandığını belirten Nevzat Aydın ise bir paylaşım yaparak “Rekabet güzeldir” sözünü yineledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.