Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın o sözlerine sert yanıt! "Yine atıp tutmuşsun; Sen git çetelerle magazincilik oyna"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın o sözlerine sert yanıt! "Yine atıp tutmuşsun; Sen git çetelerle magazincilik oyna"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yassıada’da partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'ni hedef alan sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yant geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 27 Mayıs vesilesiyle Yassıada’da yapılan toplantıda yine CHP ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "Faşistliğiyle, beceriksizliğiyle, arsızlığıyla, hırsızlığıyla, terör örgütleri ve suç çeteleriyle aynı kulvarda yürüyüşüyle CHP apaçık ortadadır" demişti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Erdoğan'a cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna. Adnan Menderes’i de kendi algı oyunlarına alet etme! Bu vesileyle Adnan Menderes’i rahmetle anıyorum"

kk-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.