Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e zehir zemberek sözler: "Bunu herkes biliyor!”

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e zehir zemberek sözler: "Bunu herkes biliyor!”

Kılıçdaroğlu, Taksim Meydanı'nda Kübra Par ve Gürkan Hacır'ın gündemle ilgili sorularını yanıt veriyor. Akşener’i eleştiren Kılıçdaroğlu, “Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor nasıl normalleştiğini" dedi. 6'lı masa ve adaylık süreci hakkında konuşan Kılıçdaroğlu'nun, 'İhanet' kelimesi nedeniyle Akşener'in kendisine dava açacağı sorulmasına "Yanlış mı?" diyerek cevap verdi.

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu, programda Gürkan Hacır ve Kübra Par'ın sorularını yanıtlıyor. 

“HERKES BİLİYOR NASIL NORMALLEŞTİĞİNİ”

‘Özgür Özel'in normalleşme sürecine itiraz etmeniz parti içindeki tartışmaları derinleştirerek CHP'yi tartışılan bir parti haline getirmiyor mu?’ sorusu üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sinan Oğan hem normalleşti hem zenginleşti. Bilmiyor muyuz? Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor nasıl normalleştiğini. Partiler iktidar olmak ister. Bunun için mücadele edersiniz. Politika üretirsiniz. Normalleşerek iktidar olunur mu?”

"NİYE AYRILDI, NEDEN GERİ GELDİ"

6'lı masa ve adaylık süreci hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bütün yük benim sırtımda kimse Meral Hanım'a bir şey demiyor. Neden masadan ayrıldı? Hangi gerekçeyle masaya geri geldi? Masaya neden kumar masası dedi? Neden Erdoğan'a gittin?" eleştiriyi yaparken o kadar kolay eleştiri yapıyoruz ki. O masa aslında toplumun barışma masasıdır aslında. O masada değişik görüşler bir araya geldi." dedi. 

"İHANET DEDİM YANLIŞ MI?"

Kılıçdaroğlu'nun 'İhanet' kelimesi nedeniyle Akşener'in kendisine dava açacağı sorulması üzerine konuşan Kılıçdaroğlu, "Yanlış mı? Siz bir masada oturuyorsunuz. Masaya kumar masası diyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz. Ve seçim kaybediliyor sorumlusu o değil sorumlusu Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bunda vicdan var mı? Suçluyanlarda vicdan var mı? Hangi gerekçeyle ayrıldı hangi gerekçeyle geri geldi bunu sormak zorundayım? Gideni daha sonra döneni suçlamıyor kimse beni suçluyorlar. Akıl var mı burada? Vicdan var mı? "

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.