Kılıçdaroğlu: ''Ne yaparlarsa yapsınlar artık bunlar gittiler. Millet illallah noktasına geldi.”

Kılıçdaroğlu: ''Ne yaparlarsa yapsınlar artık bunlar gittiler. Millet illallah noktasına geldi.”

Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Karum Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Esnafın derdini dinledi. Yavaş, CHP liderine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yavaş 300 bin kişinin kendilerine iş başvurusu olduğunu anlattı.

Kılıçdaroğlu: YPG ayrı bir devlet kuruyor, Erdoğan’ın buna hiç sesi çıkmıyor

Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’nin kuzeyinde yaşanan gelişmelere dikkat çekti, “YPG ayrı bir devlet kuruyor. ABD ve Rusya yanlarında. Ama Erdoğan’ın buna hiç sesi çıkmıyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pazar kahvaltısını Ankara’da taksici esnafıyla yaptı.

''Millet illallah noktasına geldi.”

“Bir şoför kardeşimiz, oğlunun üniversite bitirmesine rağmen bir yıl iş bulamadığını anlattı. Askere gitmiş. Askerlik dönüşü iş aramaya devam edecek. Bugün, ülkemizde işsizlerin sayısı 11 milyona tırmandı. Evlerde tencere kaynamıyor. İktidar ise vatandaşın dikkatini başka bir alana çekmek istiyor. Erdoğan, Gaziantep’te 300 fabrika açtı. 45 bin yeni istihdam yaratıldığını söyledi. Ama Gaziantep’te, ‘Benim çocuğum da işsiz. Bu 45 bin kişi nerede istihdam edildi’ diye soruyorlar.

Bizi, Gaziantep’ten sanayiciler de işsizler de aradı, böyle bir şey olmadığını bildirdi. İktidar, ‘Eriyen oylarımızı nasıl tutarız’ diye çıkış arıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar artık bunlar gittiler. Millet illallah noktasına geldi.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.