Kılıçdaroğlu 'kaçış planı yapıyorlar' demişti: Şentop'tan 'kefenle yola çıktı' açıklaması

Kılıçdaroğlu 'kaçış planı yapıyorlar' demişti: Şentop'tan 'kefenle yola çıktı' açıklaması

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "kaçmak" fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişi olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün akşam yaptığı, TÜGVA ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar liranın ABD’deki TURKEN vakfına transfer edildiğine dair açıklaması tartışılmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Hukuksuzlukla yok ettikleri ülkeden, hukuka sığınmak için ABD’ye kaçmak istiyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

ŞENTOP: KEFENİNİ GİYEREK YOLA ÇIKTI

Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından AKP’li isimler art arda açıklamalarda bulunurken bir çıkış da Meclis Başkanı Mustafa Şentop’tan geldi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Şentop, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, her vesileyle, kefenini giyerek siyaset yoluna çıktığını ifade ve ispat eden, ülkesine kalbi duygularla bağlı hayatını milletine adamış bir liderdir; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ‘kaçmak’ fiiliyle yanyana konulabilecek ülkedeki son kişidir” dedi.

Şentop devamında, “Seçim kampanyasına malzeme arayanlar, ülkemize katkısı olacak başka konular seçmeli” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.