İYİ Parti kurucusu, partisinden istifa etti: 'Görevlerime son verilmesi açık bir tavırdır'

İYİ Parti kurucusu, partisinden istifa etti: 'Görevlerime son verilmesi açık bir tavırdır'

İYİ Parti’nin kurucularından Vedat Yenerer istifa etti. Yenerer istifa açıklamasında, ''Görevlerime son verilmesi açık bir tavırdır'' dedi.

Birçok değerlendirmeye göre, Türkiye seçim sürecine hızla yaklaşırken; Millet İttifakı'nın güçlü ortağı İYİ Parti, bir istifa ile sarsıldı. 

''TEMİZ KALDIĞIM İÇİN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM''

İYİ Parti kurucularından Vedat Yenerer, partisinden istifa etti. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Yenerer, ''Art arda görevlerime son verilmesi ve parti tarafından bunun tebliğ edilmemiş olması normal değil, açık bir tavırdır. Varsın olsun, ben doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim. “Kirli” siyaset yapanların olduğu bir ortamda temiz kaldığım için kendimle gurur duyuyorum'' ifadelerini kullandı. 

Yenerer açıklamasının devamında, ''

Son olarak, İyi Parti’de umutla kalmış, sahada çalışan çok değerli vatanseverlere ve Türk milliyetçilerini saygıyla selamlıyorum. Sosyal medyada beni takip eden İyi Partili arkadaşlarımın sayfamdan ayrılmalarına hoşgörüyle bakacağım.

Şu andan itibaren İyi Parti ile hiçbir bağım kalmamıştır. Bana söyleyecek sözü olanlar sosyal medya sayfalarından yazmasın. Kendilerini ekranlara davet ediyorum. Kim haklı kim haksız millet karar versin..

Vatanım ve milletim için çalışmaya kaldığım yerden devam edeceğime hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü ben, Mavi Gözlü Bozkurdumuz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk milletinin ölene kadar askeriyim…

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.