İYİ PARTİ CHP'ye KARŞI ATAĞA GEÇTİ

İYİ PARTİ YAPILAN SON DEĞİŞİKLİKLER İLE CHP'ye KARŞI ATAĞA GEÇTİ

Gazeteci Gürbüz Evren Burcu Uğur'un konuğu oldu. 

Rusya ve Ukrayna savaşı'ndaki son gelişmeleri değerlendiren Gürbüz Evren, İyi Parti'de yapılan son değişiklikler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

"İyi Parti şunu gördü, CHPnin AK Parti bu kadar yıpranasına rağmen oylarını yükseltememesi Meral Akşener ve ekibi tarafından biz bu ülkenin ana muhalefet partisi olabiliriz" diyen Evren İyi Partililer arasında CHPnin itici güç olarak görülmesinden rahatsızlık duyulduğunu ifade etti.  

Koray Aydın'ın Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirmesinin tesadüf olmadığını, başlayacak olan 6lı masa görüşmelerinde önemli rol oynayacağını ifade etti. 

Programı izlemek için aşağıdaki linke gidebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=51fHCJR6jco

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.