'İttifak' iddialarına mesajlı yanıt Milli Gazete'den geldi: "Saray koridorları bu paylaşımı konuştu!"
Mustafa Kurdaş'ın sosyal medya hesabından doların yükselişine tepki göstermesi dikkat çekti.
Dolar, güne bugün de yükselişle başladı. Açılışı 9,68'den yapan dolar kısa sürede 9,94'e ulaştı. Spot piyasada dolar/TL alış fiyatı 9,9015 lira, satış fiyatı 9,9222 liradan işlem görüyor. Dolar tüm zamanların rekorunu kırarken Euro/TL ise 11,40 seviyesini aştı.
Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, doların yeni güne yine rekor bir rakamla başlamasına tepki gösterdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinden sonra "Umut bitti mi iktidar da biter" diyen Kurdaş'ın mesajı dikkat çekti.
Kurdaş sosyal medya hesabından, “Dolar mı, dolmaz mı? Belirlenmiş her vakit dolar…Belirlenmiş her dönem biter... Umut bitti mi, iktidar da biter…Umut bitti!” paylaşımı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.