İstanbul Valisi Davut Gül’den Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti

İstanbul Valisi Davut Gül’den Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti

İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Gül, seçim sonrasında kendisini ziyaret eden İmamoğlu’na tebriklerini iletti.

İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart Yerel Seçimleri’ni en yakın rakibi AKP’li Murat Kurum’un yaklaşık 12 puan önünde tamamlayarak yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Gül, İmamoğlu’nu seçim sonuçları nedeniyle tebrik etti.

Gül, İstanbul’da demokratik bir ortamda seçimin yapıldığını söyledi, “Katılımcı, şeffaf ve itirazlar da dahil olmak üzere, kendi içerisindeki o mekanizma çok sağlıklı işlemiştir. Basınımız da takip etmiştir; Gaziosmanpaşa’da onlar tekrar sayıldı. Sayılmasına rağmen, üç aşağı, beş yukarı aynı sonuç çıktı. Bu aslında bir anlamda da seçim sonuçlarının tekrardan sağlamasının yapılması anlamına geliyor” dedi.

“Bu beş yıl, hepimize hayırlı uğurlu olsun”

İmamoğlu, Gül’ü ağırlamaktan memnun olduklarını dile getirdi, “Arzu ettiğimiz gibi, 16 milyon insanımızın lehine, İstanbul’umuzun geleceği için en güzel şekilde hizmetlerle sonuçlansın. Tabii ki sizin de katkılarınızla, bugüne kadar kurulan saygın diyaloğun bundan sonra da artarak devam etmesiyle, çok güzel bir beş yılı daha yaşamak arzusundayız. Sizi ziyaret ettim. Siz de iade-i ziyarette bugün bulundunuz. Tekrar teşekkür diyorum. Bu beş yıl, hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.