İstanbul Kadıköy'deki 19 Mayıs töreninde MHP'liler bir CHP'liye saldırdı

İstanbul Kadıköy'deki 19 Mayıs töreninde MHP'liler bir CHP'liye saldırdı

İstanbul Kadıköy İskelesi'ndeki Atatürk anıtı önündeki çelenk sunumu sırasında MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı mensubu grup, bir CHP'liye saldırdı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kadıköy İskelesi'ndeki Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Çelenk sunumu sırasında MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı mensubu grup bir CHP'liye saldırdı. Saldırı sonrası CHP'li ismin burnu kırıldı, yüzünde ve gözünde şişlikler meydana geldi. Öte yandan MHP'li grubun polisle de gerginlik yaşadığı öğrenildi. Bazı görgü tanıkları MHP'lilerin polislere de vurduklarını iddia etti.

''ARKADAŞIMIZIN BURNU KIRILDI''

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin KRT Web'e yaptığı açıklamada, "Bizim arkadaşımızla münakaşaya giriyorlar. Münakaşa sonrası 4-5 kişi arkadaşımıza saldırıyor. Arkadaşımızın burnu kırıldı, arkadaşımızı darbettiler" dedi.

''MHP GELENEĞİ BU''

CHP'li Narin karakolda olduğunu, sürecin takipçisi olacağını belirterek, "Gerekçe ve neden ne olursa olsun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığımız bir günde kimsenin hakkı değil. Hele hele bir partilimize 4-5 kişi saldırıp şiddet uygulaması hiç hoş değil. Şiddet manzaraları bizim en çok rahatsız olduğumuz konulardan. Ama işte Milliyetçi Haraket Partisi'nin (MHP) geleneği bu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.