İktidar Sadatı Seçimi Kaybettiğinde Kullanacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gitmesi sonrasında tekrar gündeme oturan Sadat hakkında Türker Ertürk, iktidarın seçimi kaybettiğinde bu güçlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bizim TV Youtune kanalında Burcu Uğur'a gündemi değerlendiren Emekli Amiral Türker Ertürk çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gitmesi ile tekrar gündeme gelen SADAT ve kurucusu hakkında şunları söyledi:

https://www.youtube.com/watch?v=sz8EB791s34

*Adnan Tanrıverdi Atatürk, Cumhuriyet, kadın erkek eşitliği ile problemi olan bir kişi. Açıklamalarına bakın İslam Birliği, Hz. Mehdi ne zaman gelecek, bizim işimiz onun için elverişli zemini hazırlamak. bunun için de ASSAM var, diyo. ASRİKA diye bir devlet kuruyorlar, başkenti İstanbul, dili de Arapça olacakmış. Bu kişi  Cumhurbaşkanı'nın güvenlik başdanışmanlığını yapıyor.

*SADAT Askeri nitelikli, güvenlik şirketi. Bilinen özel güvenlik şirketlerinden farklı. Askeri eğitim, sabotaj eğitimi veriyor ve askeri donanımlar kullanılıyor.

*Böyle güvenlik şirkelerine neden ihtiyaç duyulur? Yasal, devlet güçleri ile hesap verilmesi mümkün olmayan işler vardır. Bu işler için ihtiyaç duyulur bu tür örgütlere.

*Kemal Kılıçdaroğlu paramiliter bir kurum, işleri terörist yetiştirmek diyor çünkü Libya ve Suriyede neler yaptığını biliyoruz.

* İktidar seçimi kaybettiğinde, bu güçleri kullanacak. Bu nedenle kendisine bağlı silahlı güçler istiyor. İktidar seçimi kaybettiğinde bu güçler ile sokaklara  sahip olmak isteyecek.  

Canan Kaftancıoğlu davası ile ilgili  ise, 

"104 amiral konusunda Canan hanım bir şey söyledi mi? 28 Şubat kumpasında Canım hanım sesinini çıkardı mı? Ben onlardan bir tanesiydim. Canan hanıma yapılan bu hukuksuzluğu kabul etmiyorum, Canan hanımın yanındayım. Yani diyorum ki ben, artık orada değiliz." 

 

Finlandiya ve İşveç'in NATO üyeliği ile ilgili Türkiye'nin tutumunu ise şu şekilde değerlendirdi:

"Finlandiya Cumhurbaşkanı geçen ay Erdoğan ile konuştuk, bizi destekledi, diyor. Biz ülkede alışığız da onlar alışık değil galiba" diyen Ertürk, bu ABD'nın kışkırtmasıdır" dedi ve  iktidar'ın NATO konusunu halkı etkilemek için kullandığını, iktidar grogi vaziyette, sağa sola sallandığını, ifade etti. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.