HÜDA-PAR'lı Serkan Ramanlı'nın adaylık çağrısına DEM Parti'den yanıt: Haddinize değil

HÜDA-PAR'lı Serkan Ramanlı'nın adaylık çağrısına DEM Parti'den yanıt: Haddinize değil

DEM Parti, HÜDA-PAR'ın Batman adayı Serkan Ramanlı ile poz vermesi ile gündeme gelen, Batman adayı Mehdi Öztüzün'ü adayları olmadığını duyurmuştu. Ramanlı, DEM Parti'ye Öztüzün'ü aday çıkarmaları çağrısında bulundu. DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Ebru Günay, Ramanlı'ya "Bir partinin iç işlerine karışmak sizin haddinize değil" cevabını verdi.

DEM Parti, HÜDA-PAR'lı Serkan Ramanlı ile poz veren Batman adayları Mehdi Öztüzün'ün çalışmalara katılmadığı ve partinin ilkelerine uygun hareket etmediğini bildirerek adayları olmadığını açıklamıştı.

HÜDA-PAR'ın Batman aday Ramanlı, X hesabından DEM Parti’nin adaylıktan çektiği Batman belediye eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün’ü kast ederek, “Mehdi beyin avukatlığını bir FETÖ kumpası davasında yapmıştım lakin seçmenine avukatlık yapmak zorunda kalacağımı doğrusu tahmin bile edemezdim. @DEMGenelMerkezi önseçimde birinci çıkan adayını karşımıza çıkarsın. Batmana hizmet için centilmence ve kıran kırana bir mücadele verelim. Batman kazansın” paylaşımında bulundu.

"Kadın mücadelesi sizin gibi erkeklerin anlayacağı bir mesele değil"

Ramanlı'nın bu paylaşımına DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Ebru Günay'dan yanıt geldi.

Günay sosyal medya hesabı X'ten Ramanlı'nın tweetinin ekran görüntüsünü paylaşarak “Bir partinin iç işlerine karışmak sizin haddinize değil. Eş başkanlık ve kadın mücadelesi sizin gibi erkeklerin anlayacağı bir mesele değil. Akp - Mhp gölgesinde siyaset yapanların en son akıl vereceği parti #DemParti’dir” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.