HEPİNİZİN CANI CEHENNEME

Muharrem İnce Bizim TV youtube kanalında Şaban Sevinç'in konuğu oldu ve gündeme dair soruları yanıtladı.

Şaban Sevinç'in Bizim TV YouTube kanalında konuğu olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce gündeme dair soruları yanıtladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme, sığınmacılar, Zafer Partisi, Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi, Kaftancıoğlu davası ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme ile ilgili soruya "bu medyanın haline acıyorum" diyerek başlayan Muharrem İnce şöyle devam etti:

"Sayın Bahçeli bana telefon açmış, bir an önce görüşelim demiş. Bayramdan önce YSK hangi siyasi partinin seçime gireceğini açıklamamıştı. Ben de 19 siyasi partinin genel başkanına mektup yazdım. Dedim ki tarım milli bir konudur, geleceğimizdir. Biz 100 maddelik bir çözüm paketi hazırladık. Bunu sunmak istiyorum. Beğenirseniz alıntı yapabilirsiniz, eksikliklerimizi söyleyebilirsiniz.  Bütün siyasi partilere gönderdim, sadece Sayın Bahçeli'ye değil. 
Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüştüm,  DSP Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal dönüş yaptı,  gittim. Haftaya Sayın Davutoğlu ile görüşeceğim. Bayramdan önce sayın Bahçeli telefonla aradı, dedi ki 'mektubunuzu aldım, bayramdan sonra görüşelim. Bu arada bayramınızı kutlarım' dedi, teşekkür etti. Nezaket gösterdi. Buradan bir anlam çıkartmak, bir nezakete bu kadar saygısızlık yapılabilir. Sayın Erdoğan'a da gönderdim, Sayın Kılıçdaroğlu'na da gönderdim, Sayın Akşener'e de gönderdim, Sayın Bahçeli'ye de gönderdim, herkese gönderdim. Kim geri dönüş yaparsa, buyurun gelin kapımız size açık derse, gideceğim."

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ve cumhurbaşkanı adaylığı için ise İnce şunları söyledi:

*Sayın İmamoğlu'na neden geziyorsun diye soruyor ya AKP yandaşları, bence Erdoğan bunları bir özgeçmiş sınavına soksun, çünkü Erdoğan da geziyordu belediye başkanı iken. Ekrem İmamoğlu'nu eleştirenler Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştirmeli. Recep Tayyip Erdoğan İstanbul belediye başkanı iken Türkiye'yi geziyorsa Ekrem İmamoğlu da gezer. Ben böyle bakarım.

Konu ile ilgili çekincelerini olduğunu ifade eden İnce, çekincelerini ve görüşlerini şu şekilde açıkladı:

*İstanbul'un sorunları bu üç yılda çözüldü mü? Bence çözülmedi, sorunları ortada duruyor. 

*İktidar belediyeleri engelliyor mu? Vallahi engelliyor.

*Belediyeler kendilerine bir mağduriyet oynuyor mu? Vallahi oynuyor.

*İmamoğlu'na yapılanı da doğru bulmuyorum. Belediye halkın belediyesidir, merkezi hükümet ona yardımcı olmalıdır.

*Seçilen gazeteciler konusu... Belediye başkanının kendi takdiridir, ben ona bir şey diyemem. Ama yapılan açıklamaları doğru bulmuyorum, kendisine zarar vermiştir. 

*Gezmek iyidir ama büyük risktir.

*Cumhurbaşkanı adaylığı icazet ile falan olmaz. Aday olmak istiyorsan çıkarsın, aday olursun. O cesareti önce gösterirsin sonra konuşuruz diğerlerini. 

Sığınmacılar konusunda ise şunları söyledi:

*Birleşmiş Milletlere göre en fazla sığınmacı Türkiye'de var. Biz hata yaptık. Açık kapı politikası uyguladık. 

*Türkiye'ye girmek serbest çıkmak yasak. Transit yol olsa bir şey demeyeceğim. Geldiler geçtiler, diyeceğim.

*Suriye ile ilgili yapılan açıklamalara bakın. Ensar diyor.  Avrupa Birliği'nden para gelmeyince otobüslere doldurdular, Kapıkule'ye gönderdiler, sonra  sanayimiz çöker dediler. Ensar değil simsarmış bunlar. 15 Temmuz'u Suriyeliler kurtardı, yağmur bile Suriyelilerin sayesinde yağdı dediler. Hicret dediler. 

*Bu iktidarında bu muhalefetin de kafası karışık.  

*İktisara geldiğimizde göndereceğiz, bu misafirlik fazla uzadı. 

Yayını izlemek için

https://youtu.be/2CN4Gktnyx8

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.