Gür: Türkiye Cumhuriyeti’nin Araplaştırılarak dönüştürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz!

Gür: Türkiye Cumhuriyeti’nin Araplaştırılarak dönüştürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz!

ATA Parti Genel Başkan Yardımcısı E.Fahir Gür, AKP Genel Başkanı Erdoğan’ı uyardı. Gür “Sayın Erdoğan, şahsınız üzerinden oynanan oyunları artık anlayın” dedi.

ATA Parti Genel Başkan Yardımcısı E.Fahir Gür “ABD ve Türkiye Yüzyılı Modeli” değerlendirmesi yaptı.

AKP ve Lideri Erdoğan’ın, iktidara geldiği 2002 yılından beri ABD derin devletinin topraklarımızın bölünmesine ve halkımızın birbirine düşman olmasına yol açacak girişimlerine, bilerek veya bilmeyerek söylem ve icraatlarıyla destek olduklarını belirten Gür, 2009 yılında Erdoğan’ın “Ben özellikle Diyarbakır’a çok farklı bakıyorum. ABD’nin genişletilmiş Orta Doğu ve Afrika Projesi var (BOP). O projede Diyarbakır bir yıldız, bir merkez olacaktır. Ben de bu projenin eş başkanlarından biriyim. Bu görevi yapıyorum. BOP, Orta Doğu barışı için kurulmuştur. Bunun yanında bölgenin ekonomik kalkınmasına, özgürlüğüne, kadın haklarına yöneliktir.  Ayrıca eğitim özgürlüğünü daha ileri safhalara taşımak için atılmış bir adım olduğunu da biliyorum” sözlerini hatırlatarak şöyle konuştu:

ABD’NİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE KARŞI YIKICI, BÖLCÜ POLİTİKALARI

 

ABD askerleri tarafından 2003 yılında, Kuzey Irak’ta, askerlerimizin başına çuval geçirilerek 60 saat sorgulanması, aynı ittifakta birlikte mücadele etmemize rağmen, uygulanan silah ambargoları, Halk Bank tehdidi, vize gerilimi, Rahip Brunson olayı, Irak ve Suriye’de PKK ve PYD’li teröristlere silah ve eğitim yardımı, Fettullah Gülen’le darbe teşebbüsü ve Cumhuriyetimizi dini devlete dönüştürme gayretleri, Türkiye’nin Suriye’de ABD güvenliğine tehdit olduğuna dair ABD Başkanı’nın açıklamaları, bir SİHA’mızın ABD F-16’sı tarafından düşürülmesi gibi ABD’nin düşmanca niyet ve hareketleri karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti adeta çaresiz ve aciz duruma düşürülmektedir. Asıl üzücü olan ABD’nin Türkiye Cumhuriyeti‘ne karşı yıkıcı ve bölücü politikalarına rağmen, hala ve ısrarla Sayın Erdoğan’ın BOP’un eş başkanlığını devam ettirmesidir.  
SENARYOSU ABD TARAFINDAN YAZILAN OYUN

 

Son zamanda özellikle Anayasa’ya aykırı olarak ve halkımızın tepkilerini dikkate almadan gerçekleştirilen kanun, tüzük ve yönetmeliklerde yapılan değişiklerle Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik, laik bir hukuk devleti olan yapısı, şeriat hukukuna dayalı bir halifelik yönetimine dönüştürülmeye çalışılmaktadır. Senaryosu ABD tarafından yazılan bu oyun AKP tarafından sahneye konulmakta ve Türk Milletine rağmen oynanmaya devam etmektedir.

 

Bu kapsamda; düzensiz göç ve açık kapı politikalarıyla ülkemize alınan milyonlarca Suriyeli, Afgan, Afrikalı vb yabancı yerleşimciler vasıtasıyla ülkemizin bölünme/parçalanma planları yapılmaktadır. Eğitimli gençlerimizin yurt dışına gitmeleri adeta teşvik edilmekte, beyin göçü özendirilmektedir. Ekonomi çarkları toplumsal patlamalara yol açacak uygulamalara sahne olmaktadır. Sayıları sürekli artan imam hatip okulları vasıtasıyla, bilim bilinci yerine gençlerde bağnaz din bilinci oluşturulmaya çalıştırılmaktadır. Türk vatandaşlığı parayla satılır duruma gelmiş, onlarca uyuşturucu baronu ve mafya yapılanmaları ülkemizde misafir edilerek toplumsal yozlaşma adeta teşvik edilmiştir. Eğitim sisteminde müfredat değiştirilerek Cumhuriyetin kurucusu Atatürk ve Türk Devrimi ders kitaplarından çıkarılmakta, milli eğitimin yerine dini eğitim getirilmeye çalışılmaktadır. MEB’lığı dinci gerici cemaatlerin okullarda yuvalanmasının önünü açmakta, onlara maddi kaynak temin etmekte, ÇEDES gibi sözde örtülü programlarla küçücük çocuklarımızın beyni yıkanmaya çalışılmaktadır. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli de bu projenin sonucudur. Son olarak yeni Anayasa söylemleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, iktidardan uzaklaşması engellenmeye çalışılmakta ve Cumhuriyetimizin laik yapısının şeriata dayalı halifelik sistemine dönüştürülmesi için telaşlı bir çaba içine girilmektedir.

ŞAHSINIZ ÜZERİNDEN OYNANAN OYUNLARI ARTIK ANLAYIN

 

Sayın Erdoğan, şahsınız üzerinden oynanan oyunları artık anlayın. Gerçeği görün. Kendisini ateist veya inançsız olarak tanımlayan gençlerin sayısı giderek artmaktadır. Toplum arasında inançsızlık yükselirken, mutluyum diyenlerin oranında önemli azalma yaşanmaktadır. Daha birkaç gün önce, 3 Haziran 2024 tarihinde bir vatandaş çocuğunun zorunlu din dersinden muaf olması için nüfus kağıdında Müslüman yazan dinini Hristiyan olarak değiştirmiştir. 15 yaşında bir kız öğrencimiz, din dersi öğretmeninin baskısı yüzünden sınıfının penceresinden atlayarak intihar etmiştir. Benzer örnekler her geçen gün çoğalmaktadır. Uyguladığınız politikalar hem devlete hem de dine zarar vermektedir.

 

Sayın Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarıyla oynamayın. Anayasamızın 2. Maddesinde belirtildiği şekliyle, “Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin Araplaştırılarak dönüştürülme çabalarının farkındayız. Buna ne milletimiz ne de bizler asla müsaade etmeyeceğiz.

ATA Parti olarak, Atatürk’ün Türkçülük anlayışı ile; Yeniden Çağdaş Devlet Yönetimi, Çağdaş Eğitim, Bilim Bilinci, Toplumcu Kalkınma ve İleri Demokrasiyi daima savunacak ve uygulayacağız.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.