Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan: Kırgınlıklar aile içinde kalır

Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan: Kırgınlıklar aile içinde kalır

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve Gaziemir İlçe örgütü arasında husumet olduğu iddiaları basına yansımıştı. Kasım Özkan bununla ilgili açıklamalar yaptı.

Uzun süredir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve Gaziemir İlçe örgütü arasında husumet olduğu iddiaları basına yansımıştı.

İz Gazete'den Afife Yıldız ve Özlem Kara'nın haberine göre; Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, başkanlığa seçildikten yaklaşık 2 yıl sonra ilçe başkanlığına ziyarette bulundu.

 

Başkan Arda, ziyaret sebebinin Kasım Özkan’a geçmiş olsun ziyareti olduğunu belirtti. Husumet iddialarına yanıt veren Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, "Geçmiş geçmişte kalmıştır, yeri geldiğinde kırgınlıklar aile içinde kalır" dedi.

‘GEÇMİŞ GEÇMİŞTE KALMIŞTIR’

Her zaman hem yaşamı hem de ölümün akıllardan çıkarılmaması gerektiğini ifade eden CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, “Saygı sevgi ve hoşgörü içinde olmamız gerekiyor. Hatta bizim partimizden olmayanlara sahip çıkmak, onlara dokunmak, onların gönlünü almak bizim örgüt olarak görevimiz. Sosyal belediyecilik anlamında da başta başkan olmak üzere, meclis üyesi arkadaşlarda ortak akılla, yapacağımız hizmetlerle, vatandaşın hem gönlünü hem rızasını almak” dedi. Geçmişin geçmişte kaldığını ifade eden Özkan, “Bizim amacımız geriye bakmak değil, önümüze bakmak. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Bunun içinde hedefimiz aynı. Hedefimiz önce sosyal hizmet. Yeri geldiğinde kırgınlıklar, içimizde kalır. Aile içi sorunudur. Onları aşmamız, o kadar zor bir şey değil. Bunu aştığımız bugünkü tabloda da gözüküyor” dedi.

‘CHP YÜZ YILLIK KÖKLÜ BİR AİLE’

CHP Gaziemir İlçe Örgütü’nün evleri olduğunu ifade eden CHP İzmir il   Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım,” Partimizin örgütlendiği yer, partimizin varlığını gösterdiği yer Gaziemir. Hepimizin ortak aidiyet ilişkisiyle bağlı olduğu yer burası. Bizim hepimizi bağlayan CHP kimliğimiz. Aidiyetimizi bağlayan şey cebimizdeki, ruhumuzdaki, kalbimizdeki parti kimliğimiz” dedi.

CHP’nin 100 yıllık köklü bir aile olduğunu belirten Köksal, “Hiç kimse bu partiyi yıkmadı ,kimse de bu partiyi yıkamayacak. Bizim her yaptığımız onlar açısından bir kıskançlığa dönüşüyor. CHP’liler iktidara geldiklerinde size yardımları kesecekler dediler, pandemi sürecinde süreci en iyi yöneten belediyeler CHP’li belediyeler oldular.  Burada bizim bir başka sorumluğumuz da birliğimizi büyütmektir. Biz bunları yaptıkça bize  ilişkin her türlü senaryoyu hayata geçirecekler. Çünkü biz iktidar alternatifiyiz. Çünkü iktidarı yürütebileceğimizi, iktidardayken bu süreci ne kadar iyi götürebileceğimizi hepsi gördü.

 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Gaziemir İlçe örgütü ziyareti bir geçmiş olsun ziyareti olduğunu açıkladı.

Arda, “Kasım başkan, önemli bir hastalığı, Covid-19 hastalığını geçirdi. Tedavisi devam ediyor ama inşallah o da son bulacak. Burası bizim evimiz. Bugünlerde birçok insan, yeni bir parti ayrışmasında elini ovuştururken bizim birlikteliğimiz bizim güç göstergemiz. Bu bizim evimizde olduğumuz, hiç kimsenin ayırmayacağı bir mesaj verdiğimiz toplantı. Zor bir süreç yaşıyoruz. Seçildikten sonra iki yıl geçti bu iki yılın son bir yılı hastalıkla mücadele ile geçti” ifadelerini kullandı. Geçmişte sıkıntılar yaşandığını dile getiren Arda, “Aile içerisinde bunlar normal olağan şeyler. Biz hep birlikte yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.