Esnafların sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini dile getirdi... CHP'li Ali Mahir Başarır: Mersin Büyükşehir Belediyesi esnafın yanında!

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’de ilçeleri, esnafları ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Dün en son Erdemli İlçesi’nde CHP İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Ticaret Odası’nı ziyaret ederek ülkenin ve esnafların sorunları ile çözüm önerileri üzerine görüşmeler yaptı. 

Görüşmelerin ardından Erdemli İlçe Başkanı Mustafa Kılbaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Vedat Uzunbağ ve Erdemli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ile birlikte Erdemli’ deki esnafları ziyaret eden CHP’li Başarır, esnafların sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini dile getirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin esnaflara hazırlamış olduğu ve üzerinde “Seni Seviyorum” yazılı yardım kolilerini dağıttı.

İktidar Maalesef Esnafımıza Gerekli Desteği Vermiyor, Vermek İstemiyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in esnafın bu zor döneminde yanında olduğunu belirten CHP’li Başarır, “Esnafımızın yanındayız. Bu zor süreçte esnaflarımızın neler çektiğini gayet iyi biliyoruz. Havaalanı işletmecilerine, yandaşlarına her türlü desteği sağlayan İktidar maalesef esnafımıza gerekli desteği vermiyor, vermek istemiyor.  Ama Belediye Başkanımız Vahap Seçer, Anamur’dan Tarsus’a kadar tüm esnaflarımıza gerekli yardımı yapıyor. Büyükşehir Belediyemize ait dükkanların kirası konusunda, erzak  konusunda ve su faturalarında da gerekli yardımı yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Mersin birlikte, beraber mutlu olmak istiyor. Mersin’i, Mersinli esnafımızı seviyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.