Eren Erdem Kestirip Attı

Eren Erdem Cumhurbaşkanı adaylığı konusunu kapattı

Bizim TV Youtube kanalında Burcu Uğur'un "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'mu sorusu üzerine çapıcı açıklamalarda bulundu.

CHP PM Üyesi Eren Erdem "Bunun (Kılıçdaroğlu'nun adaylığının) tersini bir CHPli söyleyemez hatta şu saatten sonra CHP rozeti takıp, muğlak ifadeler kullanmayı da doğru bulmuyorum.  Adayımızı açıkladık zaten. Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu. Millet ittifakı adayını açıklayacak" dedi ve CHPlilere çağrıda bulundu "Muğlak ifadeler kullanmasınlar. Herkes net olsun. Biz CHP'nin öznesiyiz. Millet İttifakının özneleri değiliz. Bu konu kapanmıştır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa seçimin 58-42 gibi tarihi farkla Tayyip Erdoğan'ı yeneceğini söyledi. "Kemal bey olmasın, kazanamaz" diye bir algı oluşturulduğunu ifade eden Eren Erdem "Erdoğan'a karşı kime oy verirsin diye sorulduğu zaman, Kılıçdaroğlu'nun kaybettiği bir anket görmedik" dedi. 

2023 seçimleri ile ilgili ise "seçimlere normal bir ortamda, bir siyasi partinin iktidarını kurmak için seçime gitmiyoruz.  hukuk, ekonomi politikaları, liyakatsızlık gibi çökmüş yapıları normalleştireceğiz. Biz buna geçiş süreci diyoruz" şeklinde yanıt verdi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.