Erdoğan'dan muhalefete: Cahillerin eline kaldık

Erdoğan'dan muhalefete: Cahillerin eline kaldık

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, seçim takvimine ilişkin "Şu anda seçimle ilgili yetkinin kimde olduğunu bilmeyecek kadar cahillerin eline kaldık" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından gazetecilere konuştu.

Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

* (Seçim takvimi) Şu anda seçimle ilgili yetkinin kimde olduğunu bilmeyecek kadar cahillerin eline kaldık.

* (The Economist'in kapağı) Türkiye'nin kaderini İngiliz dergisi mi tayin ediyor? Benim milletim tayin ediyor. Benim milletim ne derse Türkiye'de o olur.

* (Muhalefet partilerine) 14 Mayıs'ı konuşmaya başladılar. Bu da hayırlı bir adımdır.

* (Yunanistan) Adaları silahlandırmak suretiyle gerek Lozan gerek diğer anlaşmalarla ilgili olarak bunlara ters adımlar atmaktadırlar.

* (Miçotakis'in açıklamaları) Miçotakis'in bu söylemleri, özellikle bölgenin kaderini belirlemeye yeterli değildir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.