Erdoğan'dan CHP'ye: Parçalanmaya başladılar

Erdoğan'dan CHP'ye: Parçalanmaya başladılar

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin il kongrelerinde konuşurken CHP ile ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan CHP için, "Geçmişte hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. İşte parçalanmaya da başladılar" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak İl Kongresi’nde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

* Teşkilatlarımızda sorumluluk üstlenen arkadaşlarımızın, samimiyetle gayret göstereceklerine yürekten inanıyorum.

* Partimizin 18 yıllık kesintisiz iktidarda bulunmasının sırrı, milletimizin her ferdinin kendini bu çatı altında görebiliyor olmasıdır.

* İnşallah ülkemizin tarihi bir atılımın içinden geçtiği bu günlerle, mücadeleye zafere ulaştıracağız. Bunun için 2023 seçimi kritik öneme sahiptir.

* Zihnini ve kalbini Türkiye düşmanlarına kiralamış kişiler, Türkiye’nin demokrasine saldırıyor, bugüne kadar bunların hiçbirine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.

“PARÇALANMAYA BAŞLADILAR”

* Ne ana muhalefetin ne de diğerlerinin idrakini bırakın hayalleri bile yetmez. Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. İşte parçalanmaya başladılar.

* CHP’nin tek işi terazisinin kefelerine yerleştirdiği partileri dengede tutan kurduğu kirli ittifakın bozulmasını sağlamak.

* Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu seslenişte sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim.

* En büyük üzüntümüz içlerindeki bu çürümeyi, gençlerimizi kullanarak saklamaya çalışmalarıdır. Sokak siyasetine sarılmaktadır. Ha CHP ha HDP. Hiçbir farkları yok. Terör örgütlerinin beslemesi bunlar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.