"Erdoğan'a biat edip Orman İşlerinde bürokrat oldu" dedi ve... CHP'li Özgür Özel'den zehir zemberek "Barış Saylak" açıklaması! Düne kadar CHP'nin peşinde koşan, taraf değiştiren, yalak

"Erdoğan'a biat edip Orman İşlerinde bürokrat oldu" dedi ve... CHP'li Özgür Özel'den zehir zemberek "Barış Saylak" açıklaması! Düne kadar CHP'nin peşinde koşan, taraf değiştiren, yalakalık yapan, methiye düzen bir bürokrat..

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin aday göstermediği Barış Saylak'a ilişkin "CHP'den aday olamayan Barış Saylak, Erdoğan'a biat edip Orman İşlerinde bürokrat oldu" dedi. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü olan Barış Saylak, günlerdir süren yangınları söndüremedi.

2019 yerel seçimlerinde CHP'nin aday göstermediği Barış Saylak, AKP'ye geçmiş ve AKP'nin Milas Belediye Başkan adayı olarak seçimi kaybetmişti. Saylak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a “büyüksün reisim büyük” dediğini de anlatmıştı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda bir açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Saylak'tan bahsederek, "CHP'den aday olamayan Barış Saylak, Erdoğan'a biat edip Orman İşlerinde bürokrat oldu" dedi. 

Özel şöyle konuştu:

Türkiye tarihinin en beceriksiz kabilesiyle yönetildiği gibi tüm kadrolarda tüm yurtta tel tel dökülüyor. İkinci büyük kadrolaşma dalgası, Cumhur İttifakı'nın içinde olsun, MHP'nin tarihi U dönüşüne itiraz etmeyip, MHP'de kalmış ve MHP'liyim diyenlerle AK Parti'ye sadakat gösteren herkes bir yerlere yerleştiriliyor.

Bunlardan bir tanesi Muğla'nın Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak. Biz kendisini şuradan tanırız. Devlet memuru olduğu belediyede çalışırken bizim siyasi gezilerimize koşa koşa iştirak eden, 'Siz memursunuz' diye uyarmama rağmen araçlarımıza binmek isteyen, Recep Tayyip Erdoğan'a en ağır hakaretleri söyleyen Barış Saylak... 'Beni şu Milas'a belediye başkanı yapın' diye mevcut belediye başkanının yerine aday olan Barış Saylak, partimizden 2019'da aday adayı oldu. Biz kendisini Milas'a uygun, layık görmedik ve aday yapmadık. Mevcut belediye başkanımız Muhammet Tokat'ı yeniden adaylaştırdık. Bizim aday yapmadığımız Barış Saylak'ı AK Parti aday yaptı. Evveli güne kadar en ağır hakaretlerde bulunduğu Recep Tayyip Erdoğan'a adaylaştıktan sonra telefonda 'Eliniz öpmeye Ankara'ya gelebilir miyim' dediğini bütün Türkiye konuştu. O videolar hala dönüyor. Bizim Milas'a adaylığa layık görmediğimiz Barış Saylak'ı AK Parti Milas'a aday gösterdi. Milaslılar onu layık görmeyip, seçmediler. 

Telefondaki, 'Büyüksünüz reisim' kahkahalarının bir karşılığı oldu. Milaslılar Milas'ı vermemişlerdi, bütün Muğla'nın Tarım ve Orman İşleri'ni AK Parti, Barış Saylak'a verdi. Muğla yanıyor ve bu liyakatsizlik tartışılıyor. 

Düne kadar CHP'nin peşinde koşan, taraf değiştiren, yalakalık yapan, methiye düzen bir bürokrat...
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.