Erdoğan yine YRP'yi hedef aldı: Senaryoya dahil edilmeyen figüranlar...

Erdoğan yine YRP'yi hedef aldı: Senaryoya dahil edilmeyen figüranlar...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha Yeniden Refah Partisi’nin isim vermeden hedef aldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da yerel seçimlere sayılı günler kala miting turuna devam etti.

AKP’nin Konya’da gerçekleştirdiği seçim mitinginde Erdoğan’dan önce kürsüye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya çıkarak AKP’ye oy istedi.

“Geçmişte elimizden kaçırdığımız fırsatların çoğunun gerisinde vesayetin kendine alan açmak için körüklediği zayıf siyasi yönetimlerin yol açtığı boşluk vardır. Bugün de aynı oyunun peşindeler” diyerek muhalefeti hedef alan Erdoğan, şöyle konuştu:

“Geçen seçimleri hatırlayın birbirlerini yolda görseler selam vermeyecek olanları bir araya getiren işte bu odaktır. Bugün yerel seçimlerin kendine mahsus özelliklerini kullanarak cepheyi biraz daha genişlettiler. CHP yine DEM ile gizli saklı bir iş birliği halinde. Sözde kent uzlaşması adı altında şehirleri ilçeleri belediye meclislerini paylaşıyorlar. Kendi iradesi olmayan DEM yönetimi dışarıdan aldığı emirlere göre hareket ediyor. En çok oyu aldığı illerde bile şehirleri yönetecek değil örgütün emrinden çıkmayacak kukla isimleri aday gösteriyorlar. Yani Kandil’den. CHP ile yaptığı pazarlıkta payına düşen yerlerde ise siyasi tabanı olan değil yine işaret edilen isimleri öne sürdüler. Bu iki partinin kurduğu sinsi oyuna AK Parti’ye kaybettirmek için katılan başka aktörler de var. Senaryoya asli unsur olarak dahil edilmeyen bu figüranların tek görevi Cumhur İttifakı’nın gücünü zayıflatarak CHP-DEM ittifakının değirmenine su taşımaktadır. CHP’nin kifayetsiz muhterisleri yıllardır laiklik, Atatürkçülük gibi belirli kavramların istismarıyla varlıklarını sürdürmeye başarmışlardır. Şimdi aynı anlayışın farklı bir sürümü ile karşı karşıyayız.”

Para sayma görüntüleri: Demet demet dolarları avroları topluyorlar

Öte yandan Erdoğan’ın gündeminde CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen ancak CHP tarafından yalanlanan para sayma görüntüleri de vardı. Erdoğan, “Bu ara ne yapıyor demet demet dolarları avroları topluyorlar paylaşıyorlar. Şunların haline bak ya bunlara bu ülke teslim edilir mi?” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.