Erdoğan, Bahçeli, Hulusi Akar ve Hakan Fidan! Devletin tepesindeki 4 ismin "Sedat Peker"in iddiaları hakkında neden sessiz?

Erdoğan, Bahçeli, Hulusi Akar ve Hakan Fidan! Devletin tepesindeki 4 ismin "Sedat Peker"in iddiaları hakkında neden sessiz?

CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları hakkında devletin tepesindeki 4 ismin neden sessiz kaldığını sordu.

CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar, organize suç örgütü lideri Sedat Peker Youtube'de yaptığı açıklamalar hakkında devletin tepesindeki 4 ismin neden sessiz kaldığını sordu.

Sedat Peker'den 5. video: Fethullah Gülen'le görüşmeye giden Mehmet Ağar'ın elinde yazılı emir var mıdır?Sedat Peker'den 5. video: Fethullah Gülen'le görüşmeye giden Mehmet Ağar'ın elinde yazılı emir var mıdır?

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlar, ''Sedat Peker 5. videosunu da yayımladı. Açıklamalarında özellikle Erdoğan, Bahçeli, Akar ve Fidan hakkında ya hiç konuşmuyor, ya da olumsuz hiçbir şey söylememek için dikkatli davranıyor. Görülüyor ki onlar da iddialar hakkında sessiz kalıyorlar. Yayın yasağı dahi yok! Neden?'' ifadelerini kullandı. 

fikri-saglar.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.