Erdoğan, Ayşe Buğra'yı hedef gösterdi: 'Osman Kavala denen kişinin karısı da bu provokatörlerin içinde yer alan bir kadındır'

Erdoğan, Ayşe Buğra'yı hedef gösterdi: 'Osman Kavala denen kişinin karısı da bu provokatörlerin içinde yer alan bir kadındır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP'li Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne atanması eylemleri kapsamında yaptığı açıklamada Ayşe Buğra' yı hedef aldı. Erdoğan Kavala için provakatör ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı Boğaziçi Üniversitesi'nde AKP'li Melih Bulu'nun rektör olarak atanmasının ardından başlayan eylemler hakkında konuştu.

Erdoğan,  yaptığı açıklamada Osman Kavala'nın eşi Ayşe Buğra'yı hedef gösterdi. 

Erdoğan, "Osman Kavala denen kişinin karısı da bu provokatörlerin içinde yer alan bir kadındır. Böyle nadide bir üniversitemizi, 'Alın istediğiniz gibi karıştırın' mı diyeceğiz?" dedi. 

Erdoğan'ın açıklaması şöyle oldu:

Melih Bey kimdir, iki farklı üniversitede rektörlük yapan insan. ODTÜ'den gelme, Boğaziçi ile ilişkileri olan bir insan, alanında başarılı bir arkadaş.

 

Kendisini atamamızdan dolayı televizyon kanalları çıkmış 'istifa etsin'. Yürekleri yetse 'Cumhurbaşkanı da istifa etsin' diyecekler.

Osman Kavala denen kişinin karısı da bu provokatörlerin içinde yer alan bir kadındır.

Böyle nadide bir üniversitemizi, 'Alın istediğiniz gibi karıştırın' mı diyeceğiz? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.