Erdoğan, Akşener'e 'Sizce seçimi neden kaybettik' diye sormuş

Erdoğan, Akşener'e 'Sizce seçimi neden kaybettik' diye sormuş

Gazeteci Nuray Babacan, yankıları süren görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meral Akşener’e “Sizce seçimi neden kaybettik?” diye sorduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Beştepe'de geçen hafta yaptığı görüşmenin yankıları sürüyor. İYİ Parti'de Akşener'e yakın 5 milletvekilinin AK Parti'ye geçeceği iddia edilmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da görüşmeye tepki göstermişti.

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan görüşmeye ilişkin kulis bilgilerini aktardığı yazısında Erdoğan’ın Akşener’e “Sizce seçimi neden kaybettik?” diye sorduğunu aktardı. Babacan özetle şunları yazdı:

"AKP kulislerinde, Erdoğan-Akşener buluşması konusunda yazılıp çizilen onca iddianın aksine herhangi bir teklifin olmadığı, Akşener’in herhangi bir talepte bulunmadığı net şekilde anlatılıyor.

Randevunun zaten diyalogları olan iki liderin özel kalemlerinin organizasyonuyla yapıldığı dile getiriliyor. Bu görüşmeden pek gün yüzüne çıkmayan tek anekdot ise Erdoğan’ın Akşener’e “Sizce seçimi neden kaybettik?” sorusu olabilir. Nezaket sözcüklerini geçersek Akşener’in ekonomik krizden başlayıp, emekli ve dar gelirlerinin sorunlarına ilişkin kısa bir perspektif çizdiğini söyleyebiliriz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.